Nuo bet kokios veiklos, susijusios su UEFA organizuojamomis varžybomis nušalinti "Ceahlaul" prezidentas Georgė Stefanas (Gheorghe Stefan) ir teisėjas Florinas Čivuletė (Florin Chivulete).

UEFA komisija skyrė sankcijas ir kitiems nusižengusiems klubams bei žaidėjams.

40 tūkst. Šveicarijos frankų baudą turės sumokėti Belgrado "Crvena Zvezda", kurios gerbėjai skandavo rasistinius šūkius per rungtynes su "Leicester City".

Tokių pat sankcijų susilaukė ir slovakų komanda "FC Kosice" - jos aistruoliai apspjaudė teisėjus bei kitus oficialius asmenis ir sumušė varžovų rungtynėse su "Grazer AK".

Pagrįsdama savo sankcijas UEFA akcentavo, kad klubai yra visiškai atsakingi už savo gerbėjus ir turi atsakyti už jų elgesį.

Nesportiškas gerbėjų elgesys kainavo ir keliems kitiems klubams - Atėnų "Panathinaikos" turės sumokėti 25 tūkst., Jeruzalės "Betar" - 23 tūkst. , o Stambulo "Besiktas" - 20 tūkst. frankų.

Didžiausia 50 tūkst. frankų bauda skirta Pirėjo "Olympiakos" ekipai, per kurios dvejas rungtynes į aikštę buvo mestos petardos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją