Per interviu CNN Ukrainos prezidento žmona pareiškė, kad tokios pastangos bergždžios ir išreiškė nuomonę, kad jau geriau savo jėgas nukreipti į kitas valstybes, kur žmonės linkę patikėti siaubu, kuris šiuo metu vyksta Ukrainoje.

Be to, Ukrainos prezidento žmona patikino, kad daugiau į rusus kreiptis neketina.

„Ką padaryti, kad rusai pamatytų visus karinius siaubus Ukrainoje? Esu vis labiau linkusi manyti, kad, deja, daugiau nieko nepadarysi, nieko, absoliučiai, nes jie nieko nenori žinoti. Nenori matyti ir girdėti. Daugiau į juos kreiptis neketinu“, – pareiškė O. Zelenska.

Pirmoji Ukrainos ponia sako, kad šiuo metu svarbiausias dalykas yra tiesą byloti kitoms šalims, kurios palaiko ir padeda Ukrainai. O. Zelenska sako, kad su neabejingais užsieniečiais bendrauja per interviu užsienio žiniasklaidai.

Priminsime, kad pirmojo O. Zelenskos kreipimosi sulaukta jau pirmąją karo dieną.

Savaitgalį pirmoji Ukrainos ponia pirmą kartą nuo karo pradžios davė interviu leidiniui „Vogue“, kuriame papasakojo apie patirtus jausmus, pilietinę garbę ir Ukrainos žmonių tikėjimą pergale, skelbia insider.ua.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)