Daugiau savo socialiniuose tinkluose jis nieko nekomentavo ir neskelbė, informuoja UNIAN, bet Bučoje surengtos skerdynės veikiausiai jį taip sukrėtė, kad aktorius visgi nusprendė netylėti ir šiandien parašė: „Gal užteks.“ Tiesa, savo trumpos žinutės jis nesukonkretino.

Priminsime, kad Bučoje okupantai surengė kruvinas skerdynes. Jie surišdavo taikiems gyventojams rankas ir nušaudavo į pakaušį, taip pat prievartavo moteris ir vaikus. Bučos meras papasakojo, kiek žmonių sušaudė rusų okupantai.

Primename, kad kiek anksčiau „Instagram“ paskyroje D. Nagijevas paviešino nespalvotą vaizdo įrašą. Jame jis skutasi galvą, o klipo fone skamba grupės „Akvarium“ daina, kurioje yra žodžiai „patys kariavome su savimi“. Tai ištrauka iš dainos „Liepsnojantis traukinys“ („Pojezd v ogne“).

„Iki pasimatymo. Mes būtinai susitiksime. Myliu jus, nors viltys žlugo ir liko tiktai aitrus skonis. Kaip sakė mano senelis prieš Komuniją: „Ką gi aš, senis, padariau?“ – rašė D. Nagijevas.


Tuomet daugelis spėliojo, kad TV laidų vedėjas išvyksta iš Rusijos. Tačiau Dmitrijus šį mitą paneigė.

„Atsakau tiems, kurie klausia. Aš esu čia! Daugelis sako – išvyk iš čia, pasitrauk! Bet Dima yra namuose”, – aiškino D. Nagijevas.


Šalia vaizdo žinutės jis parašė: „Koks šviežias fantominis skausmas šiame nuostabiame gyvenime“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją