Apie tai rašo bulvarinis leidinys „Page Six“.

Kaip skelbia leidinio žurnalistai, R. Abramovičiui reikia apie 750 tūkst. dolerių per savaitę, kad pajėgtų sumokėti savo darbuotojams.

„Tačiau nors R. Abramovičius, savo jachtose ir dideliame Sent Bartso dvare surengęs daugybę žvaigždžių vakarėlių, turi daug draugų Holivude, Volstryte ir technologijų pasaulyje, mus informavo, kad pinigų skolinti jie nesiryžta“, – rašo „Page Six“.

Pasak leidinio, R. Abramovičius kreipėsi į Holivudo prodiuserį Brettą Ratnerį ir Rotšildų šeimą.

„Jie nesutiko paskolinti pinigų: galimai jie tokios sumos grynaisiais neturi, be to, neaišku, kokios pasekmės kyla pagal tarptautinę teisę“, – rašo leidinys.

Tiek ES, tiek JK R. Abramovičiui pritaikė sankcijas, vyriausybėms nusitaikius į turtingą Rusijos elitą po šalies invazijos į Ukrainą.

R. Abramovičius yra didžiausias antrojo pagal dydį Rusijos plieno gamintojo „Evraz“ akcininkas, taip pat jam priklauso metalo gamintojo „Norilsk Nickel“ akcijų paketas. Remiantis „Bloomberg“ milijardierių indeksu, jis yra aštuntas pagal turtingumą Rusijos žmogus, o jo grynoji vertė siekia apie 13,9 mlrd. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)