Į „Telegram“ visas savo pastangas dabar deda ir minėtoji O. Buzova. Tiesa, atvilioti milijonus gerbėjų nėra taip paprasta. Daugelis internautų vangiai jaukinasi žvaigždžių paskyras „Telegram“ tinkle.

Įdomu tai, kad didžiulis O. Buzovos sekėjų skaičius jau anksčiau kėlė klausimų. Ne kartą skelbta, kad Olga dalį savo „Instagram“ sekėjų esą tiesiog nusipirko, jog dalis ją stebinčių profilių tėra netikros anketos, vadinamieji „botai“. Tokias spėliones dar labiau sustiprino tai, kad jos „Telegram“ paskyra prenumeruojama labai silpnai.

Olga Buzova

Siekdama susigrąžinti poziciją rusų influencerių rate, O. Buzova, panašu, griebėsi kraštutinių priemonių. Tam, kad išsaugotų savo socialinių tinklų garsenybės statusą ir neprarastų uždarbio, Olga ėmė dalintis asmeninio gyvenimo paslaptimis. Portalas „Segodnya“ tai net pavadino „nesidrovėjimu skalbti savo apatinių viešai“.

Į „Telegram“ O. Buzova sekėjus bando prisivilioti tuo, kad ten ji savo gyvenimu ėmė dalintis tarsi realybės šou. Pavyzdžiui, neseniai ji bandė sukelti mįslių apie senų santykių su jau buvusiu mylimuoju prikėlimą.

„Mano idealus vyras, jo neįmanoma neįsimylėti. O tos jo akys. Prisimenu, kaip paskendau jose ir viską atleidau. Ir iš tiesų Timas tikrai tobulas... Tiesa, tokiu jis tapo praėjus 12 metų po mūsų išsiskyrimo. Pradėjome susitikinėti 2007 m.) ir iki šiol draugaujame. Kaip manote, ar galima du kartus įbristi į tą pačią upę?“ – klausė ji savo sekėjų, pasidalinusi nuotraukomis su buvusiuoju.

Olga Buzova su draugu / Foto: Telegram

Manoma, kad tokie O. Buzovos įrašai apie tariamai atkuriamus romantiškus santykius tėra masalas sekėjams. „Ar Buzova tikrai tikisi, kad sekėjai patikės jos romanu su buvusiuoju? Nors tie, kurie sugeria propagandą, tikrai gali papulti į šią nesąmonę“, – svarstė „Segodnya“ portalas.

Verta prisiminti ir tai, kaip emocingai O. Buzova atsisveikino su „Instagram“. Rusų influencerė nesulaikė ašarų ir pasidalijo beveik 7 minučių vaizdo įrašu. Jame televizijoje išgarsėjusi moteris raudojo, kadangi neteks milijonų sekėjų.

Olgos Buzovos įrašas

„Aš nebijau pripažinti, kad nenoriu jūsų prarasti“, – sakė ji.

„Nežinau, kokia bus ateitis. Nežinau, – tęsė O. Buzova. – Aš tiesiog dalinausi savo gyvenimu, darbu ir savo siela. Tai nebuvo tik darbas, tai buvo dalis mano sielos. Atrodo, kad didelė dalis mano širdies ir mano gyvenimo yra atimama iš manęs.“

36-erių rusų garsenybė savo vaizdo įrašą užbaigė sakydama, kad „išeina ir toliau nesustos verkusi“.

Minimas vaizdo įrašas aktualiu metu sulaukė netoli milijono peržiūrų.

O. Buzova išgarsėjo televizijos realybės šou „Dom-2“, taip pat yra dainininkė ir influencerė, kuri buvo įvardijama kaip antras žmogus Rusijoje, turintis daugiausiai sekėjų „Instagram“ tinkle po MMA kovotojo Khabibo Nurmagomedovo.

Olga Buzova
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės