Naujoji kolekcija vadinasi „LV Volt“. Jos papuošalai – su „LV“ inicialais, tačiau taip suformuotais, kad atrodo kaip „Z“ raidė.

„Grafinis vaizdas. „Louis Vuitton“ juvelyrikos kolekcija vaizduoja Maison inicialus, pulsuojančius energija. Atraskite naują kampaniją kartu su modeliu Alicia Vikander“, – rašoma prie kolekcijos nuotraukų.


Raidė „Z“ karo Ukrainoje metu suvokiama kaip karo ir prezidento Vladimiro Putino invazijos į Ukrainą palaikymo simbolis, mat šia raide žymima rusų karinė technika. Oficialioje „Louis Vuitton“ instagramo paskyroje pasipylė kritika žinomiems mados namams.

Komentarai buvo negailestingi.

„Kas jūsų dizaino komandoje visai nemąsto? Z raidė, rimtai?“ – klausė viena komentatorė.

„Kai atleisite už šį darbą atsakingus kūrėjus ir marketingo specialistus, jų atlyginimus galėsite paaukoti Ukrainai“, – siūlė kita.

Iš viso įrašas per pirmąją parą sulaukė tūkstančių komentarų ir pastebėjimų. Lietuvos stiliaus ir mados žvaigždės taip pat nepraleido jo nemačiomis. Garsus modelis ir verslininkė Asta Valentaitė savo instagramo paskyroje rašė esanti nusivylusi tokia mados namų reklama.

Praėjus parai po reklamos pasirodymo, „Louis Vuitton“ atstovai į komentarus dar buvo neatsakę ir į kritiką nesureagavę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją