„Daugelis manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va tie, kurie ten sėdi ir šaudosi, vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b... šaudosi, aš už taiką“, - vaizdo įraše sakė Selas. Tiesa, netrukus įrašas buvo ištrintas.

Tačiau šis jo pasisakymas įsiutino ne tik daugybę socialinių tinklų vartotojų, bet ir garsenybių, scenos kolegų. Įrašu pasidalino aktorė, TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, dainininkas Justinas Jarutis.

Vėliau E. Dragūnas teigė, kad jam paskambino buvęs jo vadybininkas Martynas Tyla ir pasakė, jog kilo ažiotažas. Selas negailėjo keiksmažodžių Justinui Jaručiui ir teigė, jog pats Ukrainai paaukojo 50 tūkstančių eurų, tiesa, nepateikė jokių to įrodymų.

„Negaliu susilaikyti dėl šio žmogaus, visų pirma kaip mama, kaip žmogus, kuriam rūpi, kad nevyktų karas! Žūsta žmonės! Vaikai! Vyrai! Klausyti šio žmogaus vėpliojimų (ir nebejuokinga), gąsdina žmonių neadekvatumas. Sėdi sau, kelia taurę jis ir dar pasisako tokius š... – tikrai??? Natūralus planetos išvalymas?“, - pasidalindama vaizdo įrašu rašė I. Stonkuvienė.

Ji taip pat skatino nebepirkti bilietų į SEL koncertus ir užblokavo E. Dragūno instagramo paskyrą.

Vėliau feisbuke pasirodė ir muzikos pasaulio profesionalų raginimų muzikantams nebebendradarbiauti su Selu ir nebelipti drauge su juo į sceną.

Pirmadienio rytą susivienyję muzikantai pareiškė atsisakantys koncertuoti su SEL.

Po kiek laiko E. Dragūnas paviešino kitus vaizdo įrašus, kuriuose sakė, kad nėra nei už rusus, nei už ukrainiečius, kad turi bičiulių tiek vienoje, tiek kitoje šalyje, ir viena, ko jis nori – tai taika. Šie vaizdo įrašai iš instagramo istorijų taip pat vėliau pašalinti.

Pirmadienio rytą Selas paviešino dar vieną instagramo istorijų įrašą, kuriame kreipiasi į „mielus tikrus žmones“: „Aš esu šoke nuo to, kas vyksta jau eilę dienų. Aš myliu Ukrainą, mano daug draugų šią minutę ten. Aš toks pat, kaip ir jūs. Dievas mato, kaip aš išgyvenu. Aš pergyvenu už mus visus. Aš pergyvenu už Lietuvą, kaip ir jūs visi. Tai, kas vyksta, yra tragedija.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės