11

Tarp dažniausiai vardijamų privačių mokyklų žadamų privalumų minimas individualus dėmesys kiekvienam savo mokiniui, skatinanti ir emociškai saugi aplinka, išskirtiniai akademiniai pasiekimai arba atvirkščiai – jokio spaudimo mokantis, galų gale – įtraukimas į naują bendruomenę.


Žinoma, būsimos mokyklos ieškantiems tėvams rūpi ir tokių mokslų kainos. Skirtingų privačių mokyklų taikoma kainodara skiriasi – ir ne tik pagrindine mokslo metų suma, bet ir dėl papildomų taikomų mokesčių.

Delfi Šeima surinko sąrašą tėvų forumuose dažniausiai minimų Vilniaus privačių mokyklų ir pasidomėjo, kokiais skelbiamais savo prioritetais kiekviena jų kviečia būsimus mokinius. Tiesa, naujų mokinių laukia nebe visos – į kai kurias mokyklas patekti ateinančiais mokslo metais jau nepavyks, mat būsimiems pirmokams čia nebėra laisvų vietų.

Štai dažniausiai minimų Vilniaus privačių mokyklų sąrašas, jų ugdymo programos ir kainos.

11
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)