Tiesa, prieš tai padarydami tiesioginiame eteryje jie pasiuntė žinutę tėvams ir visai Lietuvai.

„Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausiu linkėjimus visiems tiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“, – tarė Naglis ir pabučiavo partnerį ilgu bučiniu.

„O dabar galite pabandyti tai padaryti dar kartelį“, – kiek vėliau sakė jis.

Tiesa, TV žiūrovai pamatė tik dalį bučinio – netrukus kameros buvo nukreiptos į žiūrovus.

Svarbiausiu aksesuaru šiemet tapo ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, kurio pageidavo praėjusiais metais skandale atsidūrę renginio organizatoriai. Pareikalauta ir GP pasų, be kurių įeiti į areną – neįmanoma.

Pasak organizatorių, ceremonijai buvo ruošiamasi itin kruopščiai.

„11-oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija bus išties įspūdinga. Džiaugiamės, kad pastarieji metai muzikine prasme buvo produktyvūs, o atlikėjai klausytojams padovanojo daug kokybiškos muzikos.

Sausio 28 dieną „Žalgirio“ arenoje turėsime progą ne tik prisiminti pastarųjų metų atlikėjų pasiekimus, bet ir išvysti įspūdingus garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus“, – prieš renginį žadėjo organizatoriai.

Į areną susirinkusiesiems žiūrovams pažadėta galimybė gyvai pamatyti ryškiausių lietuviškos scenos žvaigždžių pasirodymus. Juos surengė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Per daugiau nei 3 valandų muzikos šou išdalinama 15 prestižinių M.A.M.A statulėlių už geriausius 2021 m. darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)