„Dar šiandien prie pusryčių stalo kalbėjome, kad M.A.M.A apdovanojimų ceremonija yra mūsų šeimos tradicija. Mes labai laukėme šio renginio ir džiaugiamės, kad įvyko“, – „Delfi“ patikino D. Bosas.

Sutuoktiniai neslėpė, kad pastaruoju laikotarpiu labiausiai trūksta bendravimo.

„Ir pasipuošti, ir paklausyti geros muzikos, ir pabendrauti su žmonėmis – to dabar labai trūksta“, – komentavo D. Bosas.

„Ir į kitus pažiūrėti, ir save parodyti“, – pridūrė A. Bosas.

Nors praėjusiais metais šis renginys skendo skandale dėl to, kad buvo surengtas koronaviruso pandemijos įkarštyje ir ne visi čia dalyvavę paisė rekomendacijų dėvėti kaukes, D. Bosas, paklausta, ar nesibaimina šiemet sulaukti žmonių reakcijų, komentavo: „Mes esame sąmoningi žmonės, vertiname savo rizikas. Esame persirgę ir skiepyti. Turime tuos pasus, kurių, greičiausiai, nuo trečiadienio jau nebereikės. Baikim piktintis, nes dažniausiai piktinasi tie, kurių niekas nekviečia“.

Svarbiausiu aksesuaru renginyje šiemet tapo ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius. Pareikalauta ir GP pasų, be kurių įeiti į areną – neįmanoma.

Vis dėlto net laikydamasi taisyklių D. Bosas nepamiršo kūrybiškumo. Verslininkės respiratorius buvo patobulintas dizainerės Ainos Zinciukaitės.

„Puikus akseksuaras, kurio ir nusiimti nesinorės. Taip kad mes nieko nebijome. Mes kaip bučiavomės, taip ir bučiuojamės. Persirgome, triskart pasiskiepijome ir toliau gyvename. Dar žiūrėkite, po renginio išvyksime slidinėti. Gyvenimas eina sava vaga ir mes nieko neatsisakome“, – patikino D. Bosas.

Be A. Zinčiukaitės, verslininkę renginiui tradiciškai papuošė ir dizaineris Juozas Statkevičius, sukūręs išskirtinį sijono ir palaidinės derinį.

Pasak organizatorių, ceremonijai buvo ruošiamasi itin kruopščiai.

„11-oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija bus išties įspūdinga. Džiaugiamės, kad pastarieji metai muzikine prasme buvo produktyvūs, o atlikėjai klausytojams padovanojo daug kokybiškos muzikos. Sausio 28 dieną „Žalgirio“ arenoje turėsime progą ne tik prisiminti pastarųjų metų atlikėjų pasiekimus, bet ir išvysti įspūdingus garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus“, – prieš renginį žadėjo organizatoriai.

Į areną susirinkusiesiems žiūrovams pažadėta galimybė gyvai pamatyti ryškiausių lietuviškos scenos žvaigždžių pasirodymus. Juos surengė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Per daugiau nei 3 valandų muzikos šou išdalinama 15 prestižinių M.A.M.A statulėlių už geriausius 2021 m. darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)