Ingredientai

svogūnų 2 vnt.
poro 0.5 vnt.
rudųjų pievagrybių 100 g
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
čiobrelių 0.5 saujos
česnako 2 skiltelės
daržovių arba vištienos sultinio 1 stiklinė

Gaminimo eiga

1. Svogūnus susmulkinkite šiaudeliais, porą supjaustykite smulkiais griežinėliais, ruduosius pievagrybius perpjaukite į keturias dalis. Vištienos filė apšlakstykite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais iš abiejų pusių.

2. Į kepimo skardą sudėkite pjaustytas daržoves, užberkite čiobrelių, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite. Ant viršaus sudėkite vištienos filė. Įpilkite sultinio ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 35 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai