Ingredientai
svogūnų
2
vnt.
poro
0.5
vnt.
rudųjų pievagrybių
100
g
vištienos filė
3
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
čiobrelių
0.5
saujos
česnako
2
skiltelės
daržovių arba vištienos sultinio
1
stiklinė
Gaminimo eiga
1. Svogūnus susmulkinkite šiaudeliais, porą supjaustykite smulkiais griežinėliais, ruduosius pievagrybius perpjaukite į keturias dalis. Vištienos filė apšlakstykite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais iš abiejų pusių.
2. Į kepimo skardą sudėkite pjaustytas daržoves, užberkite čiobrelių, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite. Ant viršaus sudėkite vištienos filė. Įpilkite sultinio ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 35 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai