Devonte Grahamas aikštės šeimininkams pelnė 25 taškus, pataikydamas 5 iš 9 tritaškių metimų, kai likusi „Pelicans“ komanda prametė 20 iš 21 tritaškius.

Nepaisant netekčių sudėtyje „Pacers“ sugebėjo išsaugoti intrigą. Daugiausiai tai pavyko dėl taiklių tritaškių – pataikė 19 iš 46 (41,3 proc.).

Indianos komandoje sublizgėjo naujokas Duane'as Washingtonas, gerinęs savo karjeros rekordus – pelnė 21 tašką ir pataikė 7 tritaškius iš 12.


Abejose komandose trūko rezultatyviausių žaidėjų. „Pelicans“ vertėsi be Brandono Ingramo, o „Pacers“ – be D. Sabonio. Abu gydosi kojų traumas. Indianos ekipoje taip pat nežaidė Malcolmas Brogdonas ir Mylesas Turneris.

D. Sabonio trūkumas aikštėje atrišo rankas J. Valančiūnui, kuris prie Naujojo Orleano ekipos pergalės prisidėjo 16 taškų (6/11 dvitaškiai, 4/5 baudos), 12 atkovotų kamuolių, 6 rezultatyviais perdavimais ir blokuotu metimu.

Nė vienai iš komandų nepavyko pirmauti daugiau nei 8 taškais, o pirmaujanti komanda per rungtynes keitėsi 12 kartų.

Likus žaisti 2 sek. Cariso Leverto tritaškis leido svečiams priartėti 113:115, tačiau „Pelicans“ žaidėjo Nickeilo Alexander-Walkerio du taiklūs baudų metimai padėjo tašką šiose rungtynėse.

Jonas Valančiūnas prieš "Pacers". Statistika

„Pelicans“ baudos aikštelėje buvo pranašesnė už varžovus – pelnė 64 taškus („Pacers“ – 32).

Kitose rungtynėse trečiadienį „Pacers“ namie žais su Šarlotės „Hornets“ , o „Pelicans“ išvykoje antradienį susigrums su Filadelfijos „76ers“.

Pelicans“: Devonte Grahamas 25, Joshas Hartas 22, Jonas Valančiūnas 16, Nickeilas Alexander-Walkeris ir Garrettas Temple'as po 14.

Pacers“: Duane'as Washingtonas 21, Carisas Levertas 19, Chrisas Duarte 14.

Kitos pirmadienio rungtynės:

Klivlando „Cavaliers“ – Niujorko „Knicks“ 95:93

Oklahomos „Thunder“ – Čikagos „Bulls“ 110:111

Finikso „Suns“ – Jutos „Jazz“ 115:109

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)