„Susiradau meilę, išvykau gyventi į Druskininkus, pamačiau ramų gyvenimą. Nėra straipsnių, komentarų, niekas neužgauna. Turiu susibūrusi ratelį žmonių, kurie mane palaikys, kas benutiktų“, – paaiškindama, kodėl pastaruoju metu žiniasklaidoje jos vardas skamba kur kas rečiau, kalbėjo Indrė.

Tačiau net ir tokioje saugioje aplinkoje tyko pavojų. Neseniai po fotosesijos grįždama namo vėlų vakarą ji buvo užpulta vyriškio.

Negalėdama apsiginti, I. Burlinskaitė-Vaisieta į pagalbą pakvietė savo vyrą, profesionalų sportininką, verslininką Liudą Vaisietą. Šis sudavė keletą smūgių užpuolikui, kuris, kaip teigė, galimai trumpam buvo praradęs sąmonę, jam buvo išmušti du dantys.

Nepraleidęs progos R. Mackevičius uždavė klausimą: iš kelinto smūgio tavo vyras „išjungė“ pasienietį, kuris tave užpuolė? „Iš kairės ir iš vieno. Jei atvirai – man ko tų dantų negaila“, – sakė I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Indrės Burlinskaitės gyvenimo akimirka

Paaiškėjo, kad užpuolikas – galimai Druskininkų pasienio užkardoje dirbantis asmuo.

„Užpulti moterį vidury nakties vieną einančią. Ir dar girtas, ir dar pasienietis. Pats žemiausias lygis, koks tik gali būti“, – kalbėjo I. Burlinskaitė-Vaisieta.

„Tai nebuvo bandymas užkalbinti ar priekabiavimas. Tai buvo konkretus užpuolimas. Jis iš tolo ateidamas vadino mane visokiais žodžiais, rėkė. Šitas žmogus visai neseniai naktiniame klube yra nuskriaudęs mergaitę. Man keista, kaip žmogus gali užimti tokias pareigas. Ant rankos liko mėlynių, viskas buvo užfiksuota. – nedrąsiai kalbėjo Indrė. – Aš paskambinau savo vyrui ir pakviečiau, kad ateitų. Jis, laukęs manęs namie su vakariene, tad atbėgo su pižaminėmis kelnėmis“.

Šiuo metu vyksta tyrimas dėl užpuolimo bei sužalojimo.

Indrė neslėpė, kad po incidento negali atsikratyti įpročio visur dairytis.

„Ilgą laiką mane vyras vis palydėdavo iki pat laiptinės. Iki dabar ta baimė liko. Kaip gali jaustis, kai nesi saugi savo pačios kieme. Ir dar kai esi moteris. Tikrai nesijaučiu gerai“, – prisipažino ji.

Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvių kadrai

Taip pat laidoje Indrei teko prisiminti ir 2021 m. birželio mėn. kilusį skandalą, kuomet žinoma drabužių kūrėja Gabrielė Gineikaitė pasidalijo nemalonia patirtimi Druskininkų kartodrome, kurį 2020 m. atidarė Indrės sutuoktinis. Belaukiant savo eilės lipti į kartingus buvo kliudytas Gabrielės vienerių metukų sūnėnas. L. Vaisieta tąkart „Delfi“ paaiškino, kad nelaimė įvyko kartingų stovėjimo zonoje, kai pasibaigus važiavimui klientas nesuvaldė kartingo.

„Nežinau, kodėl Gabrielė daugiau apie tai nekalba, galbūt jai gėda? <...> Buvo parašytas pareiškimas, daugybę kartų siųstos įvairios institucijos, kad ištirtų kartodromo veiklą. Neva ten kažkas negerai. Niekas ten nieko nerado. Visi logiškai supranta, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.

Man atrodo, kad tokiu būdu Gabrielė, turinti kažkiek sekėjų instagrame ir suknelių, kurios galbūt jau nebemadingos, parduotuvę, tokiu būdu bandė užsidėti šventosios Marijos karūną. Ji bandė mums pakenkti ir sužlugdyti kartodromą. Galiausiai viskas baigėsi tuo, kad joks tyrimas neįvyko, o ji tyliai ramiai ėmė ir ištrynė iš soc. tinklų visą informaciją. Lyg niekur nieko. Tuo metu labai susigadinau nervus. Nors gi buvo galima viską ramiausiai išspręsti. Svarbiausia, kad visi liko sveiki“, – komentavo Indrė.

Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta

Laidoje pašnekovė sulaukė ir itin provokuojančio žiūrovės klausimo: „Ar tavo vyras yra kontrabandininkas?“

„Gal ji pati nori parašyti mano vyrui ir paklausti? Jeigu atvirai, žinau, kad anksčiau buvo toks skandaliukas. Tačiau viskas vyko dar prieš mums pradedant draugauti. Iš tiesų apie tai aš nieko nežinau, nesigilinau. Jis negali būti kontrabandininkas, nes mums tikrai nieko netrūksta. Mano vyras yra be galo darbštus žmogus ir turi įvairiausių veiklų. Jį sustabdyti yra nerealu. Jis ir taip susiplanavęs dieną nuo A iki Z: sportas, kartodromas, gultų, irklenčių nuoma, transporto pervežimas. Jis turi daugybę veiklų ir vis tiek sugeba pasakyti: Indre, aš dar kai ką sugalvojau“, – pasakojo pašnekovė.

Indrė neslepia, kad po 2021 m. vasarą įvykusių vestuvių su vyru pasvajoja apie šeimos pagausėjimą. Moteris sako dabar kiek sumažinusi sporto tempą, kadangi bando susilaukti vaikelio.

„Vestuvės įvyko, jau galima ir vaikų fabrikėlį atidaryti. Vaikutis bet kuriuo etapu gerai, tačiau aš svajojau, kad viskas vyktų iš eilės. Žinoma, būtų buvę anksčiau, būtų buvę kuo puikiausiai. Bet dabar tai jau... Neslėpsiu, gal ir anksčiau visko norėjosi, tačiau tie metai beprotiškai greitai bėga“, – atviravo I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Indrės Burlinskaitės ir Liudo Vaisietos vestuvių kadrai

Laidos vedėjui R. Mackevičiui pasiteiravus, kaip šiais laikais vyksta vaikų planavimas, Indrė paaiškino, kad „pagal grafiką“ pastoti nesistengiia.

„Nėra taip, kad štai, vyksta ovuliacija ir ateik čia. Man patinka, kai viską padiktuoja jausmai“, – paaiškino Indrė.

„Man šeima – viskas. Numeris vienas. Dėl jos atsisakyčiau visko. Tačiau iš tiesų mes turime daugybę puikių pavyzdžių, kuomet mamos su vaikais toliau siekia karjeros, dirba. Nematau čia jokių problemų. Aišku, kai pagimdysiu, galbūt kalbėsiu kitaip.

Tačiau šiuo metu man atrodo, kad norint viską įmanoma suderinti“, – paklausta, ar nebijo tapusi mama kuriam laikui apleisti savo veiklų, komentavo Indrė.

Laidoje ji taip pat buvo pakviesta prisiminti laikus, kuomet buvo gražuolių šviesiaplaukių projekto „Olialia mergaitės“ dalimi.

Indrė Burlinskaitė

„Šis etapas buvo visko pradžia. Aš juk ir merginų grupėje dainavau, ir „Mis Lietuva“ konkurse dalyvavau. Niekada to nesigailėsiu, nes iš šio projekto pasiėmiau viską, ką tik galėjau geriausia. Puikiai prisimenu tą dieną, kai atvažiavau į „Olialia mergaičių“ atranką. Man buvo apie 20 metų, buvau studentė. Tuomet šis projektas buvo labai geidžiamas.

Iš pradžių turėjau praeiti atranką, kad tapčiau „Olialia“ pretendente. Paskui turėjau praeiti atranką į „Vakaro žinių“ kalendorių. Aš, jauna mergina, atvykusi iš Alytaus, gana puikiai susitvarkiau. Paskui mane pakvietė dirbti į „Olialia“ piceriją, paskui – į ofisą, dar vėliau užpildžiau „Mis Lietuva“ konkurso anketą. Netrukus pradėjau dainuoti grupėje „Kitokios“.

Tai man suteikė daug įvairios patirties. Džiaugiuosi, kad aš ten kažkada atsidūriau. Visada būsiu dėkinga šiam projektui. Vien ofise kiek išdirbau... Juk pačiai teko ir fotosesijas organizuoti, ir atrinkinėti merginas. Gavau daug patirties“, – pasakojo Indrė.

Grupė "Kitokios". Meida Photography nuotr.

Laidos žiūrovei pasiteiravus, kiek investicijų prireikia, kad taip žaviai atrodytų, Indrė pasakojo, kad jai net ir namuose svarbu gražiai atrodyti.

„Kasdien atsikėlusi pasidažau blakstienas, pasišukuoju. Nėra taip, kad susisuku į chalatą ir išdrimbu. Visada ir namuose stengiuosi būti pasitempusi. Aišku, į parduotuvę, ar pasportuoti vykstu apsirengusi laisvalaikio drabužiais. Tačiau į renginius ar kitokiomis progomis mėgstu pasipuošti. Šiaip labai mėgstu puoštis. Man kuo daugiau progų, tuo geriau.

Kalbėti apie pinigines investicijas sunku. Instagrame tenka daug ką pareklamuoti, taigi įvairios priemonės man pasiekiamos lengviau. Pinigų reikia nagų tvarkymui, plaukų dažymui ir naujai kosmetikai, kurios įsigyju kartą į mėnesį. Neskiriu didelių investicijų“, – patikino Indrė.

Na, o sulaukusi pastebėjimo, kad „be operacijų buvo gražesnė“, pašnekovė atsiduso: „Kokios čia operacijos?“.

Indrė Burlinskaitė

„Esu pasidariusi vienintelę - pasidailinusi krūtinę ir viskas. Labai keista, kad vis sulaukiu įvairių žinučių. Viena mergina kartą paklausė: „Indre, kiek mokėjai už akių patempimą? Mačiau tavo nuotrauką pas daktarę“. Galvojau, gal kažkas dėl reklamos pasinaudojo. Paaiškėjo, kad mus tiesiog sumaišė, klinikoje lankėsi į mane panaši mergina.

Būna, klausia, ar nosį susimažinusi, ar žandus nusisiurbusi. Ne, normali mityba ir viskas gerai. Reikia valgyti normaliai. Kalbant apie krūtinės didinimo operaciją, džiaugiuosi, kad jai ryžausi. Turėjau kompleksą dėl berniukiškos krūtinės. Man tai suteikė pasitikėjimo“, – atviravo Indrė.

Nors spinduliuoja grožiu, Indrė iki šiol turi kompleksų. Pavyzdžiui, jai tenka atidžiau prižiūrėti paakius.

„Jeigu tik kažko ne to pavalgau, atsigeriu šampano, jie visada paburksta. Visą gyvenimą dėl to kompleksavau. Dar ir ausys šiek tiek atlėpusios. Bet tikrai nežadu jų liesti“, – nusijuokė Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)