Tai patvirtino ir „Gelbėtojų“ serialo žvaigždės atstovas. Ketvirtasis jos vyras (su Ricku Solomonu ji buvo susituokusi dukrart) buvo aktorės asmens sargybinis, prieš tai dirbo statybininku. Pora gyveno Kanadoje nuo tada, kai susituokė 2020 m. Kalėdų išvakarėse.

Anderson ir Hayhurstas susituokė 2020 m. gruodžio 24 d., jos namuose Vankuverio saloje, Kanadoje.

Pamela Anderson, Dan Hayhurst

Apie santykius su nauju mylimuoju aktorė viešai prakalbo 2020 m. rugsėjį, praėjus septyniems mėnesiams po to, kai ji išsiskyrė su Jonu Petersu.

Tuo metu šaltinis People.com sakė, kad Hayhurstas ir Anderson „buvo kartu kurį laiką“.

„Ji labai laiminga“, – apie Anderson tuomet pasakojo šaltinis. „Ir jie buvo kartu visą pandemiją. Ji labai laiminga, kad jis padėjo jai susitvarkyti namus Vankuverio saloje.“

Tai buvo ketvirtoji P. Anderson santuoka. 1995 m. ji ištekėjo už „Mötley Crüe“ būgnininko Tommy Lee, bet 1998 m. jiedu išsiskyrė. Kartu pora augina du sūnus: Brandoną Thomasą ir Dylaną Jaggerį.

Vėliau aktorė ištekėjo ir 2006 m. išsiskyrė su Kidu Roku. Tada su prodiuseriu Ricku Solomonu tuokėsi ir išsiskyrė du kartus – 2007 ir 2013 metais. Abi santuokos su R. Solomonu netruko nė metų laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)