Ilgai kelionei oro transportu su mažamete dukterimi pasiryžusi V. Siegel-Suodaitė pasakojo, kad šis skrydis neprailgo nė vienam šeimos nariui.

„Galiu drąsiai teigti, kad nepaisant to, jog šis ilgiau nei 11 valandų trukęs skrydis Nicolei buvo ilgiausias, tačiau jis buvo ir pats lengviausias.

Taip greitai ir lengvai praėjo! Daug miegojome, valgėme, žaidėme. Žodžiu, po šiandienos skrydžio, manau, tokių kelionių į tolimesnius kraštus su vaiku bus pas mus daugiau“, – patikino Viktorija.

Įspūdinga gamta bei jaukiais vakarais besimėgaujantys sutuoktiniai neslėpė besidžiaugiantys ir liepsnojančia meile.

„Gera būti kartu, gera keliauti kartu, gera įgyvendinti svajones kartu, gera džiaugtis nuostabiausiomis gyvenimo akimirkomis kartu, gera kartais ir pasipykti, pasiožiuoti, gera patirti įvairiausias emocijas kartu su tavimi! Myliu tave, mano žmogau“, – jautrius žodžius Laurynui skyrė Viktorija.

Savaitę Meksikoje besiilsinti šeima apsistojo penkiomis žvaigždutėmis vertinamame viešbutyje, kur kasdien mėgaujasi egzotika alsuojančiais vaizdais.

Štai, kaip savo kasdienį reginį iš balkono apibūdino Viktorija: „O čia mūsų naujas vaizdas… Nuosava terasa su privačiu baseinu ir tiesioginiu išėjimu į Karibų jūrą. Man toks jausmas, kad pakliuvome į rojų! Persikraustėme šiandien į kitą vilą esančia mūsų viešbutyje, norime išbandyti per šią kelionę kuo daugiau skirtingų vietų!“.

O ką jau kalbėti apie įvairiuose pasaulio kraštuose populiarią meksikiečių virtuvę. Suodaičiai savo rankomis prisilietė autentiškųjų šalies patiekalų gamybos.

„Turėjome galimybę išgirsti patiekalų istorijas, sužinoti kaip gaminami tam tikri patiekalai Meksikoje. Visus produktus, naudojamus vakarienėje susirinkome patys plantacijoje, kuri priklauso šiai fermai.

Čia jie ir daržoves, ir vaisius, ir uogas ir netgi vištas augina! Smagi pramoga ir užsiėmimas buvo ne tik mums, bet ir Nicolei“, – įspūdžiais dalijosi mama.

Na, o aplankius rytinėje Meksikos Jukatano valstijos dalyje įsikūrusį Valjadolido miestelį Viktorija nusikėlė į vaikystę.

„Valjadolido miestelyje buvo filmuojama daug meksikietiškų filmų ir serialų, visa ta atmosfera vaikštant lyg filmavimo aikštelėje iš tų serialų, kuriuos žiūrėdavome vaikystėje!

Tikra ir turistams nenupoliruota Meksika – su kai kuriais namais net be elektros ir interneto, restoranais ir maisto gaminimu ant šaligatvių, mariačiais ir besišypsančiais žmonėmis! Na, labai žavu visa tai pamatyti“, – pasakojo V. Siegel-Suodaitė.

Šeimos kaitriame krašte laukė visa paletė nuotykių. Suodaičiai aplankė džiungles, kur matė krokodilų, vėžlių, sutiko ne vieną ypatingą paukščių rūšį bei pasigrožėjo kerinčia gamta.

Na, o plaukiojant Ramiajame vandanyne ir Kortezo jūroje šeimai teko susidurti ir su dar egzotiškaisiais gelmių gyventojais – banginiais, jūrų liūtais ir tropinėmis žuvimis.

„Pusdienis laive, o įspūdžių – visam gyvenimui“, – patikino Viktorija.


Daugiau akimirkų iš Suodaičių kelionės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)