Lietuvos pašto Tinklo padalinio direktorius Jonas Sadauskas sako, jog pernai dalį pašto skyrių didmiesčiuose ir didesniuose miestuose įmonė perkėlė į klientams patogesnes vietas bei įrengė pagal modernią koncepciją, o kelias prastos būklės patalpas uždarė.

„Skyrių modernizaciją planuojama tęsti ir toliau, tačiau reaguodami į sparčiai kintančius klientų poreikius, ieškome ir kitų paslaugų teikimo būdų“, – pranešime teigė jis.

J. Sadausko teigimu, siunčiant vis daugiau daiktų ir mažiau laiškų, žmonės dažniau renkasi paslaugas gauti į namus arba naudojasi paštomatais, o viena naujausių alternatyvų – agentas.

Šiemet planuojama įrengti dar apie 20 pašto skyrių ar siuntų centrų, plėsti mobiliųjų laiškininkų aptarnaujamų vietovių sąrašą, o agento konceptą taikyti dar bent septyniose vietovėse.

Pernai įrengta 15 pašto skyrių, didžioji dalis jų – prekybos centruose. Trys skyriai praplėsti, įkurti keturi siuntų centrai.

Šiemet Lietuvos paštas taip pat planuoja aprūpinti laiškininkus daugiau nei 300 naujų automobilių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)