Apie susierzinimą sukėlusią situaciją dainininkas prabilo socialiniuose tinkluose. Tiesa, net ir tokioje padėtyje M. Mikutavičius nevengė humoro.

„Mačiau, žmonės piktinasi elektros sąskaitomis. Bet aš tai laimingas. Ne visi turi galimybę šviesti namus deginant deimantus, Rubenso paveikslus ir siunčiant elektrą platininiais kabeliais.

Čia už 80 kv/m, kuriuose nebuvom tris mėnesius. Vivat rinkos liberalizavimas ir žalioji energija. Pagaliau mes biški Kardashian!“ – feisbuke brūkštelėjo žinomas vyras.

Komentaruose atlikėjas paaiškino, kad supranta, jog čia, matyt, įvyko nesusipratimas. Visgi, tai neguodžia.

„Manau, kad klaida, aišku. Bet kai tiekėjas pusę valandos nekelia ragelio, taip norisi pasiūbuot“, – komentaruose neslėpė jis.

Keturženklė sąskaita greitai sulaukė internautų komentarų. Ne vienas negalėjo atsistebėti tuo, ką mato, kiti nepraleido progos pajuokauti, teigdami, kad nuo šiol bilietai į Marijono koncertus tikrai brangs.

Dėl platesnio komentaro Delfi mėgino susisiekti su M. Mikutavičiumi, tačiau kol kas nesėkmingai.

Tiesa, portalui kauno.diena.lt visgi pavyko trumpai pakalbinti atlikėją. Nors jis nuo plačių komentarų susilaikė, visgi išreiškė viltį, kad šioje vietoje paprasčiausiai įsivėlė klaida. Taip pat jis susilaikė nuo tiekėjo įvardijimo.

„Nenoriu žmonių murkdyti į purvą, nes gal tai yra žmogiška klaida“, – minėtam naujienų portalui sakė M. Mikutavičius.

Išaugusios paslaugų sąskaitos anaiptol piktina ne tik Marijoną, tūkstančiai vilniečių po Naujųjų metų pakilus dujų, elektros ir šildymo kainoms liko šokiruoti, sužinoję, kiek jiems reiks sumokėti. Daugeliui darosi elementariai sunku išgyventi. Sostinės gyventojai su Delfi pasidalijo, kaip keitėsi jų sąskaitos ir kas brango labiausiai. Apie tai daugiau skaitykite paspaudę čia.

Delfi primena, kad dujų ir elektros kainų augimas bus išskirstytas per penkerius metus – tai reiškia, kad ateinančius kelerius metus kainos vis dar augs. Savo patirtimi, mėnesinio biudžeto paskirstymu ir pasikeitusiomis komunalinių mokesčių sąskaitomis galite pasidalinti adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)