Ingredientai
bulvių
3
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
grietinėlės
200
ml
kietojo sūrio
100
g
čiobrelio
1
šakelė
rozmarino
1
šakelė
Gaminimo eiga
1. Naudodami tarką bulves supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną susmulkinkite kubeliais, česnaką – sutarkuokite.
2. Į dubenį sudėkite bulves, svogūnus, česnaką, įberkite druskos ir juodųjų pipirų, įpilkite grietinėlės, įdėkite tarkuoto kietojo sūrio. Viską išmaišykite ir sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio.
3. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekite su čiobreliais ir rozmarino lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai