Nauji metai atneša naujas galimybes, naujus startus ir naujus pasižadėjimus. Ir po ugnies liepsnų, kurias priminė 2021 metai, mums visiems kaip niekada reikia naujos pradžios. Laimei, 2022 metai atrodo daug šviesesni, bent jau astrologiškai, rašo svetainė bodyandsoul.com.au.

Taigi, kaip galėtume išnaudoti šį apmąstymų laiką ir pasiruošti harmoningesniems, produktyvesniems ir romantiškesniems 2022 metams? Labai paprastai – pirmiausia susipažindami su savo Zodiako ženklo horoskopu 2022 metams.

Tačiau jei trokštate aiškumo dėl meilės reikalų, astrologė Patsy Bennett maloniai atskleis, ką žada žvaigždės meilės sferoje kiekvienam Zodiako ženklui. Nepaisant to, ar esate vienišas, ar jau turite porą, ji pažvelgė į dangų, kad pasakytų, kas jūsų laukia meilės, sekso ir romantikos srityse.

Dvyniai gali tikėtis atversti naują meilės romano lapą, o Liūtams teks šiek tiek sulėtinti savo tempą, kad geriau pasirūpintų savo artimaisiais. Vieniši Skorpionai pirmoje metų pusėje gali rasti sau porą, o Žuvų laukia svarbus lūžio taškas.

Skaitykite toliau, kad sužinotumėte meilės horoskopą savo Zodiako ženklui!

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Būkite pasirengę priimti svarbius sprendimus, kurie 2022 metais turės įtakos jūsų meilės gyvenimui. Iš vienos pusės, jus vilios nepriklausomybė ir laisvė, tačiau kita vertus, savo gyvenime norėsite daugiau stabilumo. Vieniši Avinai gali padaryti išvadą, kad laisvė yra verta daugiau nei saugumas ir partnerio draugija, o tie žmonės, kurie jau turi porą, atvirkščiai, bus linkę rinktis saugumo jausmą, nepaisant to, ką turės paaukoti kitose gyvenimo srityse.

Pagrindiniai lūžio momentai Avinų lauks gegužės viduryje ir spalio pabaigoje. Rinkitės išmintingai!

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

2022 metais į jums ypatingą žmogų – ir patį save – pradėsite žvelgti kitaip. Jau sausio mėnesį bendrus įsipareigojimus, pareigas ir interesus galite išvysti naujoje šviesoje. Tuomet balandžio pabaigoje – gegužės pradžioje ir spalio pabaigoje – lapkričio pradžioje užtemimų sezonai paskatins jus imtis seniai turėjusių įvykti pokyčių. Gali būti, kad vienišiai ryšis įsipareigoti savo išrinktiesiems, o poros – iš naujo susitarti, kaip dalysis savo gyvenimu.

Lapkričio mėnesį suplanuokite atostogas ar šventę – tai puikus metas romantikai.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 22)

2022 metais ieškosite naujų kelių ir galite atversti naują meilės romano lapą. Labai tikėtina, kad mielės sferoje jūsų laukia atsinaujinimas, ypač sausio, gegužės ir lapkričio mėnesiais. Šie mėnesiai taip pat gali būti įtempti. Kai kurie Dvyniai gali sužinoti paslaptį arba ją atskleis patys. Vienišius maloniai nustebins juos traukiantis asmuo ir jie net gali ryžtis įsipareigojimams.

Nuo rutinos kenčiančios poros savo ruožtu ieškos daugiau spontaniškumo arba stengsis įnešti į santykius daugiau aistros.

Vėžys (birželio 23 – liepos 23)

Jei jau esate įsipareigoję, jus vilios judėjimo laisvė, o jei esate vieniši, gali būti, kad norėsite įsipareigoti, bet be jokių suvaržymų! Poroms daug kas priklausys nuo platesnio pobūdžio sprendimų jų gyvenime. Nuo gegužės vidurio iki liepos pabaigos ir spalį bus idealus laikas romantikai bei atostogoms – tiek poroms, tiek vienišiems asmenims.

Antroje metų pusėje Vėžiai privalės skirti laiko romantikai, antraip visą dėmesį praris darbas ir namai.

Liūtas (liepos 24 – rugpjūčio 23)

Būkite atsargūs: jūsų gyvenime tiesiog įsisiautės romantika, ypač sausio mėnesį, nuo gegužės iki rugpjūčio ir spalio mėnesį. Šiais laikotarpiais sulėtinkite tempą ir skirkite kokybiško laiko tiems, kuriuos mylite, nes jūsų meilės gyvenime gali įsivyrauti chaosas. Jums bus sudėtinga bendrauti, todėl būkite pasirengę tobulinti savo bendravimo įgūdžius.

Vienišiai turi išmintingai pasirinkti, kur nukreips savo romantišką dėmesį. Pasistenkite nepasiduoti vien žavesiui ir aistrai, nes jūsų sprendimai bus lemtingi visam gyvenimui.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

2022 metais keisis jūsų įpročiai, kaip dalijatės finansais, pareigomis ir erdve namuose. Taigi, jei esate vieniši, galite nuspręsti apsigyventi kartu ar net susituokti, o jei turite porą ir jūsų santykius yra ištikusi krizė, galite išsikelti ar net nuspręsti išsiskirti. Įtempti momentai laukia sausio mėnesį, metų viduryje ir spalį. Būkite praktiški, nes dėl daugelio dalykų galite susitarti. Tiesa, permąstyti kai kurios dalykus vis tiek reikės.

Tinkamiausias metas romantikai lauks sausio, lapkričio ir gruodžio mėnesiais.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

2022 metais jūsų meilės gyvenime atsiras nenuspėjamas elementas. Pokyčiai labiausiai tikėtini sausį, vasario pabaigoje, kovo viduryje, balandžio pabaigoje ir nuo rugpjūčio iki lapkričio mėnesio. Šiais laikotarpiais būkite apdairūs, kad jūsų meilės gyvenimas išliktų stabilus. Svarstyklėms, neturinčioms poros, gali pasirodyti, kad meilužiai yra nenuspėjami arba nenorintys įpareigoti, todėl jei jus domina rimti santykiai, iš anksto pasakykite apie tai savo partneriui.

Pirmasis metų ketvirtis bus pats romantiškiausias ir itin tiks ryšiams sustiprinti. Vienišiai šiuo metu taip pat gali rasti „tą vienintelį“.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Poros, kurios dirba ir gyvena kartu, patirs didesnį bendrumo jausmą. Vienišiai, kurie daug metų gyveno vieni, gali pagalvoti apie įsipareigojimą, nes pirmoje 2022 metų pusėje jų dėmesį gali patraukti linksmas ir nepriklausomas žmogus.

Antroji metų pusė bus konfliktiškesnė nei pirmoji, todėl ieškokite būdų, kaip verdančias emocijas ir aistras nukreipti bendriems projektams bei romantikai, ir stenkitės nepasiduoti blogai nuotaikai, ypač spalio pabaigoje ir lapkričio pradžioje.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

2022-ieji gali būti amerikietiškų kalnelių metai, todėl būkite pasirengę ieškoti pusiausvyros. Jei jūsų partneris yra gana užsispyręs, jums teks nusileisti. Priešingu atveju atkaklūs ar nepastovūs santykiai pasieks kryžkelę. Potencialūs lūžio taškai tykos pirmajame ir trečiajame ketvirčiuose, o per antrąjį ir ketvirtąjį ketvirčius turėsite galimybę įveikti skirtumus.

Laimei, liepos 29 dieną Jaunatis pagyvins porų gyvenimą, o vienišiai gali sutikti žmogų, su kuriuo norės praleisti daugiau laiko.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

Pirmuosius šešis 2022 metų mėnesius daugiausia dėmesio skirsite prasmingiems santykiams, o po liepos mėnesio užsimanysite daugiau spontaniškumo ir judėjimo laisvės. Vienišiai norės likti vieni, tik Šv. Valentino dienos laikotarpiu jaus nenugalimą trauką! Balandis Ožiaragių meilės gyvenime bus lemtingas mėnuo. Poros džiaugsis stiprėjančiu ryšiu, o jei norėsite sukurti šeimą, 2022-ieji gali tapti tais metais, kai tai įvyks.

Artėjant gruodžiui, pradėsite aiškiau suprasti savo įsipareigojimus.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Jūsų santykiai keisis pagal kintančias vertybes ir interesus. Jus gali nustebinti netikėti atradimai ir net jūsų pačių reakcija į žmonių aplinkybes. Vienišiai gali pradėti ieškoti draugijos, kuri bus tokia pat įvairi, kaip ir pokyčiai jūsų gyvenime. Įtempti momentai tykos sausio, balandžio, gegužės, spalio ir lapkričio mėnesiais.

Tuo metu turėkite galvoje, kad tiems žmonėms, kuriuos mylite, gali būti itin sunku, bet užuojauta ir supratimas gali padaryti stebuklus.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Turėsite daug naudos, jei skirsite laiko savęs tobulinimui, nes tai įneš daugiau ramybės, giedros, seksualumo ir aistros į jūsų meilės gyvenimą. Skirkite daugiau dėmesio bendravimo įgūdžiams, ypač gegužės ir lapkričio mėnesiais. Liepą jūsų meilės gyvenime įvyks lūžis: tai bus karštas mėnuo. Jei planavote šeimą, šis mėnuo taip pat gali būti lemtingas bandant pastoti.

Priimdami kokius nors sprendimus meilės sferoje, stenkitės bendradarbiauti, nes nelankstūs poelgiai sukels sąstingį jūsų santykiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją