Atsakydamas į „Delfi“ užduotus 10 klausimų ne apie Dakaro ralį, kurio startas jau visai netrukus, o apie save, motociklininkas prisipažino, kad nuo pat vaikystės jį traukė technika. Važinėdamas dviračiu su draugais jis įsivaizdavo, kad skrieja ant motociklo, o sulaukus 8-erių įsivaizduoti nebereikėjo – sėdo ant tikro.

Pasakodamas apie didžiausią keistenybę, kurią apie jį žino tik patys artimiausi, motociklininkas prisipažino, kad yra šiek tiek poetas.

„Mėgstu kurti nesąmones visokias, kartais ir sąmones, tik šitai į eterį niekur toliau neišeina“, – juokėsi sportininkas.

Užsispyrimą A. Gelažninkas įvardino kaip mėgiamiausią, jo nuomone, lietuvių savybę. O pasakodamas apie ritualus ir tai, ką mėgsta daryti po sunkios, itin darbingos, dienos, motociklininkas atviravo, kad leidžia sau šiek tiek nesveiko maisto ir labai mėgsta SPA procedūras.

Beje, įdomu ir tai, kad be kavos puodelio neprasideda nė vienas sportininko rytas, o paklaustas, kokią didžiausią baimę turi, A. Gelažninkas prisipažino, kad labiausiai jį gąsdina vorai.

Itin mielas atributas, kuris, pasakojo motociklininkas, visuomet lydi jį varžybose, yra pagamintas žmonos Emilijos rankomis.

„Emilija yra iš mūsų šuns plaukų, kurių lieka nuolat jį šukuojant (sportininko šeima augina šuniuką, vardu Lilė), nunėrusi širdutę. Tai ji visuomet yra mano pagrindinėje kuprinėje ir varžybose visada ją įsidedu į striukės kišenę.

„Delfi“ skaitytojus raginame keliauti į „Delfi Auto“ paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“. Čia jūsų laukia konkursas, kuriame galite laimėti net kelis „Orion Dakar team“ komandos suvenyrus tiesiai iš Arūno Gelažninko rankų. Konkursą rasite čia!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją