"Nusprendžiau šiandien sušaukti skubų direktorių tarybos susirinkimą, kadangi tikiu, jog klubui reikia permainų," - savo sprendimą komentavo F.Perezas. - "Todėl nusprendžiau atistatydinti iš "Real" prezidento pareigų."

Laikinuoju klubo prezidentu buvo paskirtas Fernando Martinas Alvarezas, iki tol vadovavęs klubo jaunimo akademijai. Kaip savo oficialiame pareiškime teigė F.Perezas, už F.Martino tapimą laikinuoju prezidentu buvo nubalsuota vienbalsiai.

Aukščiausią valdžią klube turėjęs F.Perezas Karališkojo klubo prezidento postą užėmė 2000-ųjų vasarą, kuomet laimėjo rinkimus. 2004-aisiais F.Perezas absoliučia balsų dauguma buvo perrinktas antrai kadencijai.

Per F.Perezo, kuriam kovo 8 dieną sukaks 59-eri, vadovavimo laikotarpį "Real" du kartus (2001 ir 2003 metais) laimėjo Ispanijos čempionatą, 2002-aisiais laimėjo UEFA Čempionų lygą, Europos Supertaurę bei Tarpkontinentinę taurę, 2001-iais ir 2003-iais - Ispanijos supertaurę.

Šiemet "Real" pretenduoja trečius metus iš eilės baigti be jokių trofėjų, kadangi kiek seniau iškrito iš Ispanijos Karaliaus taurės turnyro, UEFA Čempionų lygoje pirmąsias aštuntfinalio rungtynes Madride 0:1 pralaimėjo Londono "Arsenal" ekipai, o Ispanijos čempionate nuo lyderių "Barcelona" atsilieka dešimčia taškų.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją