Lietuvos vyrų nacionalinė beisbolo rinktinė Europos čempionato kvalifikaciniame turnyre dėl patekimo į A grupę žais Maskvoje. Liepos 25 - rugpjūčio 2 dienomis Lietuvos rinktinė B pogrupyje kovos su Turkija, Suomija, Baltarusija.

Lietuvos jaunių rinktinė Europos čempionato kvalifikaciniame turnyre žais Lenkijos Rybniko mieste. Čia dėl vieno kelialapio į A grupę dar varžysis Turkija, Austrija, Švedija, Lenkija bei Rumunija.

Lietuvos jaunučių rinktinė Europos pirmenybių kvalifikacinio turnyro varžybas žais Utenoje. Dėl vieno kelialapio į pagrindinę grupę lietuviai varžovėmis bus Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Turkijos, Baltarusijos ir Švedijos rinktinės.

Kauno "Lituanica" beisbolo klubas Europos taurių laimėtojų taurės A pogrupyje Prahoje (Čekija) susitiks su "FC Barcelona" (Ispanija), "KRC Altron" (Čekija) ir "Bracknell Blazers" (Didžioji Britanija).

Utenos "Vėtros" komanda Breste (Baltarusija) Europos taurės B grupėje dėl patekimo į A grupę varžysis su Kirovogrado KDTU (Ukraina), Espo "Expos" (Suomija), Kutno MKS (Lenkija), Brno "Drači" (Čekija) ir Bresto "Zubry" (Baltarusija).

"BK ĖVilnius" Belgrade (Serbija ir Juodkalnija) Europos beisbolo konfederacijos taurės B grupės turnyro pogrupyje dėl vienintelio kelialapio į A grupę kovos su Bratislavos "Fighting Flies" (Slovakija), "Sugar Storm" (Baltarusija), "BC Beograd 96" (Serbija ir Juodkalnija) bei Bukarešto "Dinamo" (Rumunija).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją