Puolėjas iš Lietuvos žaidė 34 min. ir metė net 12 tritaškių, iš kurių tikslą pasiekė 3. 21-erių krepšininkas taip pat pataikė 3 iš 5 dvitaškių, vienintelį baudos metimą ir surinko 16 taškų, taip pat atkovojo 7 bei perėmė 4 kamuolius, išdalino 3 rezultatyvius perdavimus, dusyk suklydo.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo buvęs žalgirietis Derrickas Waltonas (22 taškai, 12 rezultatyvių perdavimų).

Tuo metu JAV studentų NCAA pirmenybėse namuose toliau nenugalima išlieka „Saint Mary“ (7/1) universiteto komanda su Augustu Marčiulioniu. Šeimininkai 67:50 (30:28, 37:22) susitvarkė su „UC Riverside“ (5/3).

Įžaidėjas iš Lietuvos ant parketo praleido 19 min. ir pelnė 3 taškus (0/1 dvitaškio, 1/2 tritaškių), sugriebė 3 atšokusius kamuolius ir atidavė tiek pat rezultatyvių perdavimų bei kartą suklydo.

18 taškų prie pergalės prisidėjo Matthiasas Tassas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)