2018-aisiais metais su žaliai-balta apranga nužygiavęs iki pat Eurolygos finalo ketverto, kuriame iškovojo trečią vietą, slovėnas jokiam kitam klubui taip ir nebeatstovavo.

Vis dėlto apie savo karjeros pabaigą 39-erių metų kairiarankis žaidėjas pranešti delsė, kol galiausiai susigyveno su ta mintimi.

„Man prireikė dvejų metų, kol susitaikiau su tuo ir galiu paskelbti, kad pasitraukiu“, – socialiniame tinkle brūkštelėjo Beno.

Jis šiuo metu kyla trenerio karjeros laiptais NBA lygoje – darbuojasi Naujojo Orleano „Pelicans“, kurio garbę gina ir Jonas Valančiūnas, trenerių štabe.

Pats NBA lygoje nuo 2004-ųjų rungtyniavęs B. Udrihas per savo karjerą pakeitė aštuonis klubus. San Antonijaus „Spurs“ už Atlanto debiutavęs slovėnas su Teksaso klubu iškovojo du čempionų žiedus, o paskutinį NBA sezoną praleido 2016-17 metais atstovaudamas Detroito „Pistons“ ekipai.

Per savo karjerą profesionalaus krepšininko karjerą Beno tapo Slovėnijos, Izraelio, NBA bei Lietuvos krepšinio lygų čempionu bei Slovėnijos, Izraelio ir Lietuvos taurių turnyrų laimėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)