Pernai dizainerė Agnė Deveikytė, Lietuvos moterims pristatė pirmąją šilkinių chalatų kolekciją, kuri sulaukė didžiulio susidomėjimo. Dėl šios priežasties ir šiemet, artėjant gražiausioms metų šventėms, buvo nuspręsta pradžiuginti dizainerės kūrybos gerbėjas naujai sukurta kolekcija. Ji pasižymi ne tik išskirtine itališkų audinių kokybe, bet ir subtiliu seksualumu bei moteriškumu. Šįkart naujoje chalatų kolekcijoje – ne tik pastelinės, bet ir ryškesnės spalvos. Chalatų modeliai – atlasiniai blizgūs, seksualūs ir gundantys, pasiūti iš permatomo šilko ir dekoruoti nėriniais ar raukiniais, rašoma pranešime spaudai.

Nauja Agnės Deveikytės šilkinių chalatų kolekcija

Naujosios šilkinių chalatų kolekcijos veidu tapo modelis, grožio „SLA Paris“ akademijos įkūrėja Lietuvoje, „Miss Lietuva 2010“ nugalėtoja, makiažo meistrė Gritė Maruškevičiūtė. Garsi dizainerė Agnė Deveikytė ją pasirinko neatitiktinai, nes Gritė yra tikra moteriškumo, meilės sau ir grožio puoselėjimo ambasadorė, žavinti tiek savo išore, tiek talentu aplink save kurti estetiką bei harmoniją. Būtent tai pavyko perteikti ir fotosesijos metu, kuri vyko išskirtinėse viešbučio „Pacai“ erdvėse, pačioje sostinės širdyje – senamiestyje.

Nauja Agnės Deveikytės šilkinių chalatų kolekcija

„Kurdama savo prabangių chalatų kolekciją norėjau moterims priminti, kad nepaisant darganoto rudens oro ir ilgėjančių vakarų bei kasdieninių iššūkių, galima rasti progų skirti kokybiško laiko vien tik sau ar pabėgti romantiškam pasimatymui su savo mylimuoju. Tai geriausia prevencija ne tik siekiant išvengti melancholiškų nuotaikų, bet ir padeda atgauti vidines jėgas judėti tik pirmyn. Be to, tai ir puiki kalėdinės dovanos idėja vyrams, norintiems nustebinti savo mylimąją ir leisti jai pasijusti išskirtinei“, – savo mintimis dalijosi dizainerė A. Deveikytė.

Nauja Agnės Deveikytės šilkinių chalatų kolekcija

Visus šilkinių chalatų modelius dizainerė kuria individualiai, pagal kiekvienos moters išmatavimus bei poreikius, parinkdama pageidaujamas medžiagas, dekoro detales, kurios yra unikalios ir pagamintos asmeniškai. Taip pat siuvami ir šilkiniai chalatai, skirti būsimoms nuotakoms, kurie leidžia susikurti neišdildomus, bene svarbiausios dienos gyvenime, prisiminimus.

Modeliai: Gritė Maruškevičiūtė, Agne Deveikytė-Gricienė, Armandita Gabrytė
Makiažas: SLA Paris Cosmetics Lietuva
Fotografė: Atspalviai Živilė Trimakaitė
Estetika: Beata Perje
Viešbučio kambarys: Hotel PACAI, Vilnius
Dizainerė: Agne Deveikytė-Gricienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)