Dramatiškas susitikimas pasibaigė sudėtinga CSKA pergale 77:74 (18:24, 14:17, 24:16, 21:17).

Po dviejų kėlinių CSKA atsiliko 32:41, o vasarą su Maskva atsisveikinęs ir į Miuncheną persikėlęs amerikietis Darrunas Hilliardas jau buvo surinkęs 18 taškų.

Nors gynėjas rungtynes baigė pelnęs 28 taškus (6/10 trit.) ir surinkęs 30 efektyvumo balų, jo komandai iniciatyvos išlaikyti nepavyko.

Susitikimo viduryje CSKA į priekį patempė Danielis Hackettas, o maskviečiai trečiajam kėliniui artėjant prie pabaigos persvėrė rezultatą 53:51.

Nuo tada komandos žengė koja kojon, o lemiamu momentu iššovė vienas iš CSKA lyderių Willas Clyburnas, sudėtingu momentu realizavęs du tritaškius, atlikęs rezultatyvų reidą po krepšiu ir dėjimu paskutinę sekundę įtvirtinęs šeimininkų pranašumą.

Rezultatyviausias CSKA gretose būtent ir buvo W. Clyburnas, mačą užbaigęs su 17 taškų (3/8 dvit., 3/3 trit.) ir 22 efektyvumo balai.

Aleksejus Švedas, Torinke Šengelija ir Johannesas Voigtmannas surinko po 12 taškų.

Marius Grigonis šį kartą ant parketo praleido 12 min., per kurias pelnė 3 taškus (0/2 dvit., 1/2 trit.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, buvo 2 kartus nublokuotas ir 3 kartus prasižengė. Lietuvis susitikimą baigė su neigiamu efektyvumo koeficientu (-1).

Miuncheno komandoje be D. Hilliardo pasižymėjo 17 taškų surinkęs Deshaunas Thomasas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)