„Ninočka. Draugas, bičiulė, tiesiog artimas žmogus... Kiek daug mus siejo, dabar net išvardinti neįmanoma, o ir nereikia“, – rašė jis.

„Nepaisydama ligos, ji bandė laikytis. Dažnai iš seno įpročio ji man skambindavo į namų telefoną ir kažką įrašydavo į autoatsakiklį: „Kalba automatinis atsakiklis!“, – dalijosi S. Sadalskis.


N. Ruslanova paskutines dešimt savo gyvenimo dienų praleido reanimacijoje – ji buvo paguldyta į ligoninę, kai jai buvo diagnozuota „virusinė pneumonija“. Jai taip pat buvo nustatytas širdies nepakankamumas. Prieš tai ji du kartus buvo patyrusi insultą, po kurio jos kalba iki galo taip ir neatsistatė.

N. Ruslanovos sąskaitoje yra daugiau kaip 170 filmų ir serialų. Žymiausi iš jų – „Šešėliai išnyksta vidurdienį“, „Žiemos vyšnia“, „Šuns širdis“, „Čigonė“ ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)