Šią vasarą, po trejų metų sužadėtuvių, Vlada ištekėjo antrą kartą. „Esu laiminga, nes sutikau žmogų, kuris yra mano čia ir dabar. Šiuo metu eidama tikrai skrendu“, žiniasklaidoje jau yra sakiusi moteris.

Vlada save ir vyrą, verslininką Gediminą Vilčiauską vadina išskirtine pora jau vien dėl to, kad abu yra startuolių kūrėjai, o startuoliai mūsų šalyje neretai vertinami kaip nerimtas jaunuolių užsiėmimas. Tačiau Vlada šiandien yra puikus pavyzdys, kad startuoliai gali išaugti į sėkmingą verslą.

Prieš daugiau nei dvejus metus Vlada sukūrė startuolį programėlę Walk-15, kuri šiadien išaugo į sėkmingą verslą. Vlados ofise pačiame Vilniaus centre dirba dešimt žmonių, programėle naudojasi 250 tūkstančių žmonių mūsų šalyje, jie jau sulaukė užsienio fondų investicijų, o Vladą dažnai galima sutikti ir Kopenhagoje Walk-15 populiarėja ir Danijoje. Ir ateityje turi ambicijų tapti žinomais visoje Europoje.

Ar pasikeitė Vlados gyvenimas po vestuvių?

„Iš tikrųjų, niekas nepasikeitė, tik tiek, kad visur mes prisistatome kaip startuolių šeima. Mano vyras turi savo startuolį, jis dirba ir sprendžia kitą problemą įdarbinimo ir darbo suradimo.

O aš sprendžiu nejudumo problemą. Ir tas yra labai smagu, kad jeigu mes galėtume kalbėti apie darbą, tai jaučiu, kad kalbėtume nesustodami. Tas labai stipriai vienija, abu esame startuoliai, visi pasitinka mus su šypsena kaip čia dabar tokių metų, turintys šeimą, turite startuolius.

Mes esame visi tokie savotiški bailiai, bijome pokyčių, niurzgame, sakome, kad mums nepatinka šitas darbas, bet vis tiek dirbame“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako laidos herojė.

Paklausta, kas buityje ją vargina labiausiai, du pametinukus Beną ir Ūlą iš pirmosios santuokos auginanti Vlada atsako nė nemirkteldama: „Dirbti aš mėgstu, o štai ruošti namų darbus man sunkiausia“.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)