MrBeast nufilmavo „TikTok“ vaizdo įrašą, kuriame savo sekėjams pateikė trumpą savo sumanymo apžvalgą, o paskui paskelbė jį „Twitter“ su prierašu: „Dabar aš visus „Squid Game“ žaidimus atkūriau realiame gyvenime.“ Jis taip pat atskleidė, kad išleido maždaug du milijonus dolerių (maždaug 1,76 mln. eurų) žaidimo kūrimui ir prodiusavimui, o dar 1,5 mln. dolerių (apie 1,32 mln. eurų) skyrė prizams.

Keletas jutūberio sekėjų tviteryje ėmė aiškinti, kad MrBeast nesuprato visos serialo esmės. Nežiūrėjusiems „Netflix“ serialo „Squid Game“ thetab.com pateikia paaiškinimą: jame siekiama parodyti kapitalizmo santvarkoje iškylančias problemas ir pamėginti išsiaiškinti, kokie yra išties turtingų žmonių moraliniai įsitikinimai. Tad akivaizdu, kad skyrus tokią didžiulę pinigų sumą žaidimui, paremtam serialu, kuriuo bandoma parodyti, kokį poveikį turtuoliai turi vargingai gyvenantiems žmonėms, sunku tikėtis palankių reakcijų. Vienas tviterio komentatorius pareiškė, kad MrBeast idėja yra „tokia beprasmiška ir kvaila“. Kiti dėstė, jog jutūberiui verčiau reikėjo paaukoti šiam sumanymui išleistą pinigų sumą.


Vienas komentatorius rašė: „Įsivaizduokite: užuot su milžiniška pinigų suma nuveikęs kažką gero, aš nusprendžiu išleisti tą milžinišką pinigų sumą, kad atkurčiau serialą, kuriame vaizduojama, kaip dideliame skurde gyvenantys žmonės bando prasimanyti pinigų tam, kad išgyventų.“

Kitas komentatorius sureagavo į pirminį MrBeast tviterio įrašą, kuriame jis atskleidė, kiek pinigų apytikriai išleido. Jis rašė: „Man atrodo, užuot išdarinėjęs tas nesąmones, galėjai tiesiog paaukoti tris su puse milijono dolerių vargšams, kuriems tų pinigų išties reikia, o ne švaistyti juos bandymams sukurti kažką, kas bus skirta tavo draugams, kurie jau ir taip turi visai nemažai pinigų.“


Nepaisant visų reakcijų ir kritikos MrBeast už tai, kad jis išleido tiek pinigų nuosavam „Squid Game“, kai kurie jutūberio gerbėjai sureagavo į neigiamus komentarus primindami visus gerus dalykus, kuriuos MrBeast padarė bandydamas pagelbėti įvairioms bendruomenėms. Visai neseniai jis įsitraukė į labdaringą lėšų, skirtų jūrinių vietovių valymui, rinkimo akciją. O prieš dvejus metus MrBeast dalyvavo lėšų rinkimo akcijoje, kuria siekta pasodinti daugiau medžių. Ši akcija padėjo surinkti daugiau nei 23 mln. dolerių (apie 20 mln. eurų). Tad, nepaisant pinigų sumos, skirtos nuosavam „Squid Game“, akivaizdu, kad MrBeast linkęs ne tik leisti, bet ir aukoti didžiules pinigų sumas, kai tik gali tą padaryti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)