Ingredientai

keptos kiaulienos sprandinės 200 g
mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
pomidorų padažo su daržovių gabaliukais 2 v. š.
mėlynojo pelėsio sūrio 40 g
špinatų 1 sauja
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Pomidorą perpjaukite pusiau ir supjaustykite plonais griežinėliais. Keptą kiaulienos sprandinę supjaustykite griežinėliais, svogūną – šiaudeliais.

2. Ant tortilijos tepkite pomidorų padažą su daržovių gabaliukais, dėkite keptą kiaulienos sprandinę, pomidorą, svogūną, trupintą mėlynojo pelėsio sūrį ir špinatus.

3. Tortiliją susukite ir perpjaukite per pusę.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai