Visada ruoškitės įsiskverbimui

Visada, girdėjote – visada – įsitikinkite, kad jūsų partnerė yra pakankamai sudrėkusi, kai norėsite ką nors į ją įvesti. Nesvarbu, kur tiksliai. Nesvarbu, ką tiksliai – ar tai būtų penis, ar pirštas, ar sekso žaisliukas. Nesvarbu, kad jūsų mergina gali susijaudinti per kelias sekundes – būtent jų gali nepakakti, kad įgyvendintumėte savo sumanymą maloniai, o svarbiausia – neskausmingai, rašo menslife.com.

Vieną kartą skubėjimas gali iškrėsti piktą pokštą ir numušti visą jaudulį, kuris iš pradžių būna toks trapus ir jautrus. Blogiausiu atveju savo partnerei „toje vietoje“ galite palikti labai skausmingų ir nemalonių nutrynimų, kurie veikiausiai neleis pasimėgauti intymiais žaidimais kitą dieną.

Ne, visai nebūtina griebtis kunilingo, kad paruoštumėte partnerę suartėjimui, tačiau jei jau lendate ten pirštais, tikrai nepamaišys sudrėkinti juos – arba ją – seilėmis. Ir stebėkite jos reakciją: jei nuo jūsų judesių partnerė nervingai krūpčioja ir bando atsitraukti, tai nebūtinai yra didėjančio susijaudinimo požymis.

Moterys turi kur kas daugiau erogeninių zonų

Pabandykite tai įsiminti. Arba užsirašykite – kaip jums patogiau... Nors, žinoma, būtų keista sueities metu vartyti užrašų knygutę, todėl verčiau pasistenkite tai įsiminti. Taigi, moterys myli ausimis! Jau girdėjote tai, ar ne? Net nepriminsiu, kaip jūsų išrinktoji būtų sujaudinta nuo rafinuotų ir originalių komplimentų, ne itin nutolusių nuo realybės.

Aš, jums leidus, skirsiu šiek tiek dėmesio pozai „vyras žiūri į moters ausį“. Neskubėdami ir dėmesingai įsimename: moters ausys ir kaklas yra labai jautrios erogeninės zonos. Ir glamonės šiose zonose moteris jaudina kur kas stipriau, negu vyrus. O šių zonų glamonės kur kas labiau jaudina moteris nei vyrus. Be to, intymios sesijos pradžioje jos būna daug malonesnės ir priimtinesnės, negu griebimas rankomis už krūtų ir lindimas į kelnaites.

Ne! Neeee! Palaukite! Vargu ar jūsų išrinktoji įvertins tą kraujosruvas paliekantį įsisiurbimą į kaklą, kurį veikiausiai suskubote daryti. Atsargiau. Lengvi bučinukai ir švelnūs lyžtelėjimai turės daug stipresnį poveikį. Juk tai moterys, o ne storaodžiai vyrai! Taigi švelniais ir grakščiais, šiek tiek nedrąsiais ir lengvučiais bučiniais slyskite nuo ausies į apačią, išilgai kaklo ir iki pečių... Tuos, kam kilo vulgarių minčių, įspėju: iki kito kaklelio – gimdos – kaip nors prieisime vėliau. Nereikia taip kvatoti!

Krūtys – taip pat erogeninė zona

Galime tik spėlioti, kodėl vyrai erogenine zona laiko tik pačius spenelius ir ignoruoja likusias krūtų dalis. Galbūt taip yra dėl to, kad spenelis, pagal analogiją su vyrišku lyties organu, gali sukietėti ir styroti. Prašau jūsų, mieli vyrai, pernelyg nenusiminti dėl naujų žinių: speneliai ne visada būna pakankamai jautrūs.

Štai jaunuolis, energingai bučiuojantis ir glamonėjantis partnerės spenelius, galėtų šiek tiek pasislinkti į šoną ir tai turėtų daug didesnį efektą. Pirma, visiškai nebūtina stengtis, kad speneliai sustandėtų. Maža to, kai kuriuos vyrus užvaldęs entuziazmas priveda prie tikro sadizmo: kartais vargšėms merginoms ir moterims tenka kęsti spenelių kandžiojimus, žnaibymus, tampymus ir kitus skausmingus veiksmus.

Gali būti, kad joms dar reikės žindyti vaikus – tuomet ir pakentės kandžiojimą! O dabar kalbame apie seksą, kuris turi teikti abipusį malonumą. Antra, likusi krūties dalis lieka visiškai nepelnytai pamiršta. Tačiau kartais taip norisi švelnių prisilietimų ir bučinių būtent į likusią krūtų dalį. Tik, prašau, nepersistenkite, maigydami ją rankomis. Geriau pirštais ir liežuviu... Švelniai ir meiliai!

Nedėkokite tiesmukai už seksą

Jei iš karto po sekso ištarsite „ačiū“, jūsų partnerė veikiausiai pasijaus kaip seniausios pasaulyje profesijos atstovė. Žodžiai „Tai buvo geriausias oralinis seksas mano gyvenime!“ greičiausiai nepaskatins jūsų partnerės didžiuotis pasiektu rezultatu, o kaip tik sukels pažeminimo jausmą, kurį oraliniam seksui priskiria ne itin sekso srityje išprusę asmenys.

Todėl, jei tik nesate įsitraukę į seksualinį profesionalės ir jos kliento žaidimą, pasistenkite savo dėkingumą išreikšti kažkaip kitaip. Tam puikiai tiks masažas. Tačiau galima tai padaryti ir žodžiais: jai bus malonu išgirsti meilės ir švelnumo kupinus šnabždesius, jei tik juose dėmesio skirsite jai pačiai, o ne jos sukeltam oraliniam malonumui.

Ir dar reikėtų pabrėžti: po sekso neatstumkite savo partnerės. Deja, labai dažnai būna taip, kad jaunas vyras imasi visų įmanomų pastangų, kad tik nereikėtų pabučiuoti savo partnerės po jam atlikto minjeto. Gaila! Toks vaikino elgesys net gali nulemti, kad šis jūsų pasimatymas bus paskutinis – jos iniciatyva. Net jei to neįvyks, galite pasėti joje priešiškumo oralinėms glamonėms grūdą, patys iš savęs atimdami oralinio sekso malonumą.

Ar reikėtų nusiskusti?

Kadangi kalbame apie oralinį seksą, iškelsiu ir šį aktualų klausimą. Priešingai negu panaši sena dilema „nuryti ar nenuryti“, šiuo kausimu negali būti dviejų nuomonių: veido plaukuotumas turi būti sutvarkytas. Žinoma, galite nesiskusti – tuomet būsite dygus ir moteris galės neįvertinti aktyviai nusiteikusio kaktuso savo lovoje.

Atsižvelgiant į tai, kad vyrų skausmo slenkstis yra gerokai žemesnis negu moterų, depiliacijos „ten“ taip pat galite nedaryti – moterys, tebūnie taip, yra pasiruošusios jums už tai atleisti. Tačiau susitvarkyti savo plaukelius būtina! Jūsų partnerė gali nieko jums nesakyti, minjeto metu mintyse nusikeikdama dėl plaukelio, įstrigusio tarp dantų, bet kodėl nepadarius šio proceso malonesnio abiem pusėms?

Beje, drįstu pastebėti, kad dailiai sutvarkytos gaktos atveju partnerės rankos būna laisvesnės, nes nebelieka poreikio kovoti su į burną lendančiais plaukeliais. O argi jums nepatiktų, kad minjeto metu moters rankos turėtų laisvę? Beje, labai svarbu ir reguliariai praustis. Moterys turi gana jautrią uoslę, todėl nustebsite sužinoję, kiek daug dailiosios lyties atstovių atsisako suteikti oralinio sekso malonumą tik dėl nemalonaus kvapo.

O jis, neabejokite, atsiranda – nebent, žinoma, laiku jį pašalinate. Taigi... Ką aš sakiau apie skutimąsi? Na, barzda, kaip įprasta, želia ant veido. Nusiskusti reikėtų, ir – būtų gerai – prieš pasimatymą, nes kitaip badysitės – tiek bučiuojantis, tiek kai kuriose kitose situacijose. Tuo pačiu prisiminkite, ką sakiau apie kvapus? Būkite malonūs ir atsargiai elkitės su odekolonais po skutimosi! Man lieka neįveikiama paslaptis, kodėl dauguma vyriškų odekolonų savo aromatu primena repelentų nuo tarakonų kvapą...

Na, kada jau galima baigti?

Techniškai priešlaikinės ejakuliacijos negalima laikyti impotencijos forma. Tačiau daugelyje straipsnių ši problema priskiriama būtent šiai kategorijai. Vieną ar du kartus priešlaikinę ejakuliaciją galima paaiškinti pernelyg dideliu susijaudinimu vos tik išvydus savo partnerę ir pasitenkinimu vien tik vizualiniais dirgikliais – protinga moteris patikės tokia versija.

Tačiau jei ir toliau taip elgsitės, rizikuosite sužlugdyti santykius – bent jau kūniškąją jų dalį. Kodėl moteris turėtų mylėtis, jei tai neatneša jai jokio pasitenkinimo?

Šiuolaikinė medicina ir farmacija sėkmingai kovoja su priešlaikinės ejakuliacijos problemomis, todėl nepatingėkite ir apsilankykite pas gydytoją. Tik paskubėkite, prašau! Beje, kas ypač aktualu esant tokioms situacijoms – jūs, tikiuosi, nepamiršote, kad gamta jus taip pat apdovanojo pirštais (tie, kurie ant kojų, nesiskaito) ir liežuviu?

Taigi, kuo ilgiau, tuo geriau?

Be jokios abejonės, ne kartą būsite girdėję apie daugkartinį moterų orgazmą. Galbūt todėl jums gali kilti be galo nuostabi altruizmo, bet visiškai neparanki fiziologijos požiūriu idėja: sukelti savo partnerei orgazmą dešimt ar penkiolika kartų! Būtent nuo tokio elgesio ir noriu jus atkalbėti. Jei norite geriau viską suprasti, panagrinėkime moterų orgazmo tipus: klitorinį ir vaginalinį.

Klitorinio orgazmo atveju būsena po pasitenkinimo nedaug kuo skiriasi nuo vyriškojo: bet koks prisilietimas prie lytinių organų sukelia gana aiškų skausmą, todėl apie jokį tęsinį be atokvėpio negali būti nė kalbos. Vaginalinio orgazmo atveju sąlygos būna šiek tiek geresnės: tęsti glamones visiškai įmanoma.

Tačiau ir šiuo atveju pageidautina nepersistengti – dviejų, trijų ar keturių orgazmų daugiau negu pakanka, kad partnerė visiškai pasitenkintų. Jei nesustosite, rizikuosite tiek „nukankinti“ partnerę, jog kitą dieną jai skaudės net sėdint.

Nerekomenduoju mylėtis tiek, kad jūsų partnerė pradėtų galvoti: „Nejaugi tai niekada nesibaigs?“. Ji gali negreitai ryžtis naujam sekso terapijos seansui, visiškai teisingai manydama, kad iš pradžių derėtų pamiršti praėjusįjį.

Neskubėkite eksperimentuoti!

Moteris dėl jūsų gali daug ką padaryti, bet tik tuomet, jei to tinkamai paprašysite. Problema ta, kad skirtingų lyčių atstovai skirtingai supranta, ką reiškia „tinkamai“. Nereikėtų persekioti savo partnerės zyziant, kad jūs, pavyzdžiui, dar nepabandėte analinio sekso: toks elgesys greičiau sukels atstūmimo reakciją, o ne padės pasiekti tai, ko trokštate.

Lygiai taip pat nepageidautina pareikšti, kad norite pasijusti visateisiu jos valdovu ir, sutikus išsigandusį jos žvilgsnį, skuosti į sekso prekių parduotuvę ieškoti antrankių ir botago. Pagalvokite patys: jums taip pat reikia laiko, kartais labai nemažai, kad suvoktumėte ir priimtumėte naujas idėjas bei pasiūlymus.

Galbūt būtų gera mintis pametėti jai kokios nors įdomios skaitymo medžiagos, kurioje kalbama apie tuos žaidimus, kuriuos norėtumėte su ja išbandyti. Geriausiu atveju viskas baigtųsi tuo, jog jūsų partnerė pati pasiūlytų išbandyti aprašytus eksperimentus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)