Papasakokite apie savo patirtas emocijas, pradėjus dirbti ir auginant vaikelį. Kokio aplinkinių požiūrio sulaukiate? Galbūt įsiminė kokia nors anytos ar kolegės pasakyta frazė? Ar kartais jaučiatės kalta ir kodėl? Kaip sprendžiate situacijas, kai vaikui pakyla temperatūra, o darbe, atrodo, neramu vėl imti biuletenį? Kokie konfliktai kyla derinant rūpinimąsi vaikais su darbu ar karjera?

Pasidalinkite ir savo patarimais. Kas jums padeda geriau suderinti šias dvi sritis? Ir kaip sumažinti kaltės jausmą, jei tokį patyrėte iš pradžių?

„Apie ką tyli dirbančios mamos?“ – tai Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos kampanija, kuria siekiama sumažinti dirbančių mamų kaltės jausmą ir visuomenėje vyraujančius stereotipus. Pasidalinusios savo istorijomis ir patarimais, kas jums padeda suderinti šias dvi gyvenimo puses, galite labai padėti kitoms šiuo metu tą patį patiriančioms mamoms.

Penkių pasakojimų autorių lauks kampanijos organizatorių sukurti marškinėliai, taip pat galite laimėti puikių „Alma litteros“ leidyklos knygų. Jūsų laiškų iki gruodžio 10 dienos laukiame paštu pilieciai@delfi.lt arba galite juos įkelti paspaudę pilką laukelį tiesiai po šiuo straipsniu. Temos eilutėje nepamirškite įrašyti „dirbančios mamos“. Lauksime pasakojimų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)