Jau ne vienerius santuokos metus skaičiuojanti pora tikrai gyvena nenuobodžiai, rašoma pranešime spaudai. Evaldo mylimoji Goda – tikra gražuolė, tad nieko keisto, jog vyrui kartais tenka rimtai pakovoti su pavydu. Moteris jau ne kartą pasigražino su plastikos chirurgų pagalba, tačiau tam ryžosi tik dėl rimtų priežasčių. O ką apie tai galvoja Evaldas?

„Neslėpsiu – esu labai pavydus. Bet visur yra žmogiškasis faktorius ir supratimas, kaip galima bendrauti, o kaip – ne. Jei sužinočiau, kad mano žmona pati su kažkuo flirtuoja, nežinau, ar atleisčiau. Tai galėtų būti netgi skyrybų priežastis. Mes esame gerai išsišnekėję, vienas kitą tenkiname ir žinome, kaip turėtume elgtis“, – sakys jis.

Godos gerbėjai – išties atkaklūs, o kai kurie ištekėjusiai moteriai netgi siūlo kartu leistis į egzotiškas keliones. Evaldas pasakos, kad per tiek santykių metų su mylimąja jau rado būdą, kaip susitvarkyti su tokiais interesantais. Tiesa, boksininkas teigs prieš juos niekuomet nedemonstruojantis jėgos – pasirodo, kad yra ir kitokių triukų, kaip visiems gerbėjams apie save priminti.

Ne ką mažiau pavydi yra ir Goda – kodėl tarp Evaldo „Facebook“ draugų nėra nė vienos moters?

Tačiau pora džiaugiasi, kad santykiuose yra spalvų, nes būtent rutina, anot E. Petrausko, galėtų nuslopinti net ir stipriausią meilę: „Mes susituokėme ne tam, kad dėl kiekvieno pykčio sakytumėme, kad skiriamės. Turime gerų pavyzdžių – Godos seneliai jau 50-60 metų kartu, mano tėvai – 30 metų susituokę. O jei ir susipykstame, pykčių neslopiname. Reikia pasirėkti, apsibarti, bet į lovą nesigulame pikti. Nusileidžiame vienas kitam, nes suprantame, kad dar reikės gyventi ilgą ir nuotykių kupiną gyvenimą.“

Nepaisant sveiko pavydo, atrodytų, kad poros gyvenimas – puikus. Deja, jau kurį laiką Fabijoniškėse gyvenanti šeima mato tai, ko nė už ką nenorėtų rodyti savo vaikams. Pasirodo, kad visai šalia jų buto, netoli vaikų darželio, nusikaltėliai įsteigė nelegalų narkotikų pardavimo tašką.

„Čia gyvenu daugiau nei 20 metų ir niekuomet nemačiau apkvaitusių, šlitinėjančių žmonių, kurie atrodo tarsi zombiai iš siaubo filmo. O kas darosi dabar? Narkomanai svaiginasi tiesiog šalia vaikų darželio… Ar tai galima vadinti saugia kaimynyste?“ – piktinsis laidoje moteris.

Laida „Prieš srovę“ – antradieniais, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)