Ingredientai

konservuotų paprikų 200 g
aitriųjų paprikų 2 vnt.
graikinių riešutų 50 g
česnako 2 skiltelės
žaliosios citrinos sulčių 0.5 vnt.
alyvuogių aliejaus 3 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
baziliko lapelių (papuošimui)

Gaminimo eiga

1. Paprikas, aitriąsias paprikas, graikinius riešutus ir česnakus pakepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.

2. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės.

3. Patiekiant papuoškite graikiniais riešutais, baziliko lapeliais ir aitriosiomis paprikomis.

PATARIMAI:

* Puikiai tinka veganams ir ne tik.

* Tinka sumuštiniams.

* Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.

* Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.

* Galima pagardinti makaronus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai