Geriau rungtynes pradėję „AS Monaco“ krepšininkai antrojo kėlinio pradžioje turėjo dviženklę persvarą 29:17, tačiau ją išbarstė ir po didžiosios pertraukos iniciatyvą atidavę svečiams iš Belgrado.

„Crvena Zvezda“ išlygino ir persvėrė rezultatą savo naudai, tačiau toli nepabėgo – daugiausiai pirmavo 5 taškais (47:52). Paskutiniame kėlinyje „AS Monaco“ žaidėjai susigrąžino persvarą, tačiau nuolat jautė varžovus kvėpuojančius į nugaras.

Intrigai atkurti Belgrado ekipai nebeužteko laiko ir „AS Monaco“ triumfavo iškovodama pirmą pergalę po trijų pralaimėjimų iš eilės.

D. Motiejūnas per 27 minutes pelnė 14 taškų (6/9 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė du kamuolius, dukart suklydo ir surinko 21 naudingumo balą.


„AS Monaco“: Alpha Diallo 19 (28 naud.b.), Donatas Motiejūnas 14, Danilo Andjusičius 12, Donta Hallas 9, Mike'as Jamesas 8.

„Crvena Zvezda: Nate'as Woltersas 18, Nikola Kaliničius 14, Ognjenas Kuzmičius 10.

Kitas rungtynes „AS Monaco“ žais penktadienį namie su Maskvos CSKA, o Belgrado ekipos ketvirtadienį laukia dvikova išvykoje su Milano „Armani“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)