V. Chadha buvo artimai pažįstamas su Konservatorių partijos viršūnėlėmis. Jis vadovavo keliais milijonais svarų sterlingų vertinamai įmonei „Nine Group“.

Milijonierius neteko sąmonės ankstyvomis sekmadienio ryto valandomis savo apartamentuose Londono centre, bet vos prieš kelias valandas jį dar buvo galima pamatyti besilinksminantį prašmatniame naktiniame klube „Annabel‘s“.

Vos prieš du mėnesius V. Chadha susituokė su 29-erių Stuttee. Sikhų tradicijas atitinkanti vestuvių ceremonija buvo surengta Londono Parko skersgatvyje esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje „JW Marriott Grosvenor House“. Iškilmės tęsėsi ištisą savaitę.

Per išskirtinį pokalbį su „MailOnline“ širdgėlos palaužta našle likusi V. Chadhos sutuoktinė pasakė: „Nerandu žodžių apsakyti tam, kas nutiko. Esu ištikta šoko, vis dar bandau šitai suvokti.“

„Susituokėme vos prieš aštuonias savaitės ir viskas atrodė taip nuostabu. Tačiau dabar man tenka susitaikyti su didžiausios gyvenimo meilės praradimu. Jaučiuosi priblokšta ir palaužta.“

Tikėtina, kad V. Chadhos mirties priežastys turėtų paaiškėti per skrodimą. Turint omenyje, kad vyras buvo gana jaunas ir nesiskundė jokiomis sveikatos bėdomis, mirtis atrodo kiek mįslinga.

Remiantis „Companies House“ registre iki 2019-ųjų gruodžio 31-os dienos pateikta informacija, V. Chadhos įmonės „Nine Estates Limited“ pajamos per porą ankstesnių metų sudarė 2,5 mln. svarų sterlingų (2,9 mln. eurų), o bendrasis pelnas – 1,3 mln. svarų sterlingų (1,5 mln. eurų).

Vardijant „Nine Group“ priklausančius viešbučius, galima paminėti Londone esantį keturių žvaigždučių „02 Arena“ viešbutį ir keturis „Holiday Inn“.

Firmai taip pat priklauso baras Horlyje (Saris) „Halt & Pull“, o visiškai neseniai buvo pasirašytas susitarimas su restoranų tinklu „Pizza Hut“.

Stuttee paguodos žodžių sulaukė iš begalės giminaičių ir V. Chadhos tėvų – 61-ų Gursharano ir 58-erių Jasbir, gyvenančių prabangiuose namuose Berkšyro grafystėje.

„Esame visiškai šokiruoti ir dar sunku ką nors kalbėti apie Viveką ir jo nuopelnus. Su laiku sugebėsime deramai jį pagerbti, tačiau dabar dar per anksti. Dabar mes palaužti skausmo“, – kalbėjo Jasbir.

Iš V. Chadhos draugų pavyko sužinoti, kad milijonieriaus šeimai dar nepranešta, kokia tiksli mirties priežastis, bet, remiantis preliminariomis ataskaitomis, V. Chadhą veikiausiai ištiko širdies priepuolis ir tai įvyko Londono centre esančioje jo rezidencijoje.

Minėtina, kad V. Chadha kartais gyvendavo su tėvais Berkšyre, o kartais – Londone.

Jisai ganėtinai dažnai lankydavosi Konservatorių partijos susiėjimuose ir gana neblogai pažinojo tokius politikus kaip buvę Jungtinės Karalystės ministrai pirmininkai Davidas Cameronas ir Theresa May.

2015-aisiais V. Chadha paaukojo 100 tūkst. svarų sterlingų (118,5 tūkst. eurų) Parlamento aikštėje atidengtai Mahatmos Gandhi statulai.

2017-aisiais Jaunųjų metų verslininkų apdovanojimų ceremonijoje V. Chadhai buvo įteiktas „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimas.

„Nine Group“ V. Chadha įkūrė kartu su tėvu 2012-aisiais. Tada jis buvo neseniai pabaigęs civilinės inžinerijos studijas (2010-aisiais). „Nine Group“ pavyko išplėtoti į vieną stambiausių privačių viešbučių įmonių Jungtinėje Karalystėje.

Šiuo metu „Nine Group“ priklauso 18 šalies viešbučių, o joje dirba daugiau nei 800 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)