Lana Michaels ir jos vaikinas Shawnas, susipažinę per vieną veganų pažinčių programėlę, sako, kad jų įprotis nėra keistas, ir teigia, kad suaugusių žmonių žindymo neturėtų saistyti jokie tabu. L. Michaels sako, kad ši praktika jiems abiem atstoja tobulą lytinio akto preliudiją, rašo mirror.co.uk.

Mokytoja dirbusi Lana augina septynerių metų dukrą ir 11 metų sūnų iš ankstesnių santykių ir teigia, kad vaikams paaugus, labai ilgėjosi maitinimo krūtimi.

Netrukus pora pasirodys „Channel 4“ dokumentiniame filme „Breastfeeding my Boyfriend“ („Kaip aš žindau savo vaikiną“), kuriame kalbės apie suaugusių žmonių žindymą ir kodėl jie nusprendė taip elgtis.

Lana aiškina, kad ji ir Shawnas eksperimentuoti su žindymu pradėjo prieš pusantrų metų, ir tvirtina, kad ši praktika prieš seksą užlieja juos „fizine energija“.

Dabar žindymas tapo tokia svarbia jų lytinio gyvenimo dalimi, kad nutraukti šį įprotį tapo labai sudėtinga, pripažįsta ji.

Kalbėdama su „The Sun“ ji sakė: „Maitinau krūtimi savo vaikus ir man tikrai pradėjo trūkti žindymo bei jo keliamo jausmo.“

Lana pasakojo, kad savo sūnų žindė aštuonis mėnesius, o dukrą – dvejus metus, ir kai jie paaugo, ji pradėjo ilgėtis savo vaikų kūdikystės metų.

„Susilaukti dar vieno kūdikio nenorėjau, o mano vaikai jau buvo per dideli, kad žįstų krūtį, tačiau man patiko mintis pabandyti žindyti Shawną“, – aiškino ji.

Visai prieš pat pandemiją pora išvyko iš pietinės Anglijos dalies ir pradėjo naują gyvenimą Ispanijos Mursijos mieste, ten ir pradėjo eksperimentuoti su savo seksualiniu gyvenimu.

Porai, palaikančiai atvirus santykius, idėja išbandyti suaugusių žmonių žindymą kilo po to, kai jie užsiėmė grupiniu seksu su kita sutuoktinių pora.

„Čiulpiau kitos moters krūtis, kai burnoje pajutau pieno skonį. Tai sukėlė man seksualines krūties pieno asociacijas su seksu ir nuo to viskas prasidėjo“, – atvirai pasakojo Lana.

Po šio eksperimento Lana pradėjo internete ieškoti informacijos apie žindymą krūtimi ir išsiaiškino, kad pavartojus tam tikrų žolinių papildų, pieno gamyba galėtų atsinaujinti.

Ji įsigijo minėtų preparatų ir po trijų dienų pastebėjo, kad jos krūtyse pradėjo gamintis pienas. Shawnas nesivaržydamas panoro jo paragauti.

„Mes mylimės maždaug penkis kartus per savaitę, o Shawnas mano pieną žinda maždaug pora kartų per savaitę“, – sakė Lana, pridurdama, kad atsinaujinus laktacijai, jos liemenėlės kaušelių dydis padidėjo iki 34D.

Shawnas tvirtina, kad žįsdamas krūtis atsipalaiduoja ir lytiškai susijaudina.

„Kai traukiu pieną, tarp mūsų cirkuliuoja energija. Ji natūraliai virsta seksu“, – sakė jis.

Pora, atvirai kalbanti apie savo seksualinio gyvenimo keistenybes, tvirtina, kad žindymas yra tik vienas iš daugelio dalykų, kuriuos jie praktikuoja miegamajame.

„Mes žaidžiame tėtuką ir mergaitę, gydytoją ir pacientę ar mokytoją ir mokinę. Mes taip pat lankomės svingerių klubuose“, – neslepia jie.

Pora taip pat nori parodyti pasauliui, kad suaugusio žmogaus žindymas nėra keistenybė, ir kad tai neturėtų būti tabu.

„Kur kas blogiau pavergti tokį gyvūną kaip karvė, negu gerti žmogaus pieną, kuris gaminasi mums patiems“, – tvirtino Shawnas.

„Suaugusio žmogaus žindymas nėra susijęs su skausmu ar žiauriu elgesiu. Ji jaučia malonumą, aš jaučiu malonumą, be to, gaunu naudingų medžiagų. Ji laiminga, aš laimingas, taigi kur problemos?“

Kai kurie tyrimai rodo, kad suaugusiam žmogui gerti krūties pieną taip pat gali būti naudinga – toks pienas padeda gydyti artritą, Krono ligą ir autizmą. Tačiau šie tyrimai nėra išsamūs.

2015 metais vienas Karalienės Marijos universiteto Londone tyrimas nustatė, kad daug iš tariamų krūties pieno privalumų suaugusiems žmonėms nepasitvirtino.

Tačiau Shawnas ir Lana dėl to tikrai neketina nutraukti žindymo praktikos.

Pora netgi pradėjo pornografijos verslą, kai pandemija sujaukė jų planus Ispanijoje įsidarbinti mokytojais. Už penkis vaizdo įrašus per savaitę iš savo žiūrovų jie prašo po 10 svarų (11 eurų) per mėnesį. Kai kuriuose vaizdo įrašuose galima pamatyti, kaip Shawnas žinda savo partnerės krūtis.

Iš viso pora turi 700 prenumeratorių ir 7 tūkst. vartotojų, kurie moka už individualius vaizdo įrašus.

Lana teigia, kad tai sustiprino jos pasitikėjimą savimi. „Būdama mergaitė, aš labai gėdijausi savo kūno ir net nesinaudodavau bendrais persirengimo kambariais, bet dabar tikrai labiau pasitikiu savimi“, – tvirtino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)