Fantastiškai puolę Belgrado ekipos krepšininkai per pirmą susitikimo pusę pelnė net 61 tašką, o svečiai atitrūko 61:40.

Prieš lemiamą kėlinį „Partizan“ sirgaliai turėjo jaustis pakankamai ramiai – Belgrado ekipa pirmavo 86:63.

Lemiamame kėlinyje iki galo kovojusi Hamburgo ekipa likus 3:44 min. sumažino skirtumą iki 11-os taškų ir taip grąžino intrigą.

Po Zachary Browno baudų metimų likus 2:05 min. ekipas skyrė 9-i taškai (91:100). Visgi, „Partizan“ lemiamas minutes sužaidė užtikrintai ir neleido šeimininkams dar labiau priartėti.

„Towers“: Caleb Homesley 21, Jaylon Brown 18, Zachary Brown 15, Maik Kotsar 14 taškų.

„Partizan“: Kevin Punter 26, Dallas Moore'as 17, Alen Smailagič ir Yam Madar po 13, Nemanja Dangubič 10, Zach LeDay 8 taškai.

Kiti rezultatai:

A grupė

„Turk Telekom“ – Levalua „Metropolitans 92“ 73:65

Trento „Dolomiti“ – Badalonos „Juventut“ 56:86

B grupė

„Valencia“ – „Promitheas“ 92:82

„Gran Canaria“ – Liublianos „Cedevita Olimpia“ 77:79

Trečiadienį kovas „Eurocup“ turnyre pradės ir Panevėžio „Lietkabelis“. Pirmajame ture panevėžiečiai svečiuose išbandys jėgas su Vroclavo „Sląsk“ (Lenkija). Tai bus A grupės rungtynės.

A ir B grupėse varžysis po 10 komandų. Į kitą etapą (aštuntfinalį) pateks net po aštuonias geriausias. Pasak krepšinio specialistų, pagrindiniai panevėžiečių konkurentai dėl vietos aštuonete turėtų būti „Sląsk“, „Turk Telekom“, „Dolomiti“ ir „Metropolitans 92“.

Praėjusį sezoną „Lietkabelis“ į kitą varžybų etapą nepateko. Tiesa, pernai ir varžybos dar buvo vykdomos pagal kitą sistemą.

Nenado Čanako auklėtiniai C grupėje užėmė penktąją vietą tarp šešių komandų (2 pergalės, 8 pralaimėjimai). Tuomet kovojo 24 ekipos, suskirstytos į 4 grupes.

Čempionais tapo „Monaco“ krepšininkai, kurie šį sezoną jau rungtyniauja Eurolygoje. Primename, kad Europos taurės sezono išvakarėse Panevėžio ekipa nuostolių neišvengė – čiurna plyšo ir kelio šoniniai raiščiai buvo patempti Dovydui Giedraičiui, iš rikiuotės iškrentančiam maždaug dviem mėnesiams.

Iš Lietuvos krepšininkų Europos taurės turnyre šį sezoną dar žais tik buvęs Vilniaus „Ryto“ aukštaūgis Martynas Echodas, kuris vilkės Venecijos „Umana Reyer“ aprangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)