Ingredientai
bulvių
g
laurų lapų
2
vnt.
ekologiško avižų kreminio gaminio
g
česnako
1
skiltelė
citrinos žievelės
0.5
vnt.
šaldytų atšildytų žirnelių
1
stiklinė
laiškinių česnakų
keletas
Himalajų druskos
žiupsnelis
pipirų mišinio
žiupsnelis
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje su laurų lapais. Išvirus nukoškite ir išimkite laurų lapus.
2. Supilkite į puodą ekologišką avižų kreminį gaminį, įberkite pipirų, įtarkuokite česnaką. Pakaitinkite, įtarkuokite citrinos žievelės, kai užvirs – išjunkite. Bulves sugrūskite, jei norite tirštesnės konsistencijos – dėkite mažiau avižų gaminio, jei skystesnės – daugiau.
ALFO PATARIMAI:
· Šią bulvių košę galite valgyti vieną.
· Ji labai skani pagardinta alyvuogių aliejumi.
· Galite patiekti prie mėgstamų vegetariškų arba veganiškų patiekalų.
Atsiliepimai