Ingredientai

bulvių g
laurų lapų 2 vnt.
ekologiško avižų kreminio gaminio g
česnako 1 skiltelė
citrinos žievelės 0.5 vnt.
šaldytų atšildytų žirnelių 1 stiklinė
laiškinių česnakų keletas
Himalajų druskos žiupsnelis
pipirų mišinio žiupsnelis
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje su laurų lapais. Išvirus nukoškite ir išimkite laurų lapus.

2. Supilkite į puodą ekologišką avižų kreminį gaminį, įberkite pipirų, įtarkuokite česnaką. Pakaitinkite, įtarkuokite citrinos žievelės, kai užvirs – išjunkite. Bulves sugrūskite, jei norite tirštesnės konsistencijos – dėkite mažiau avižų gaminio, jei skystesnės – daugiau.

3. Bulvių košę dėkite į dubenėlį, berkite ant jos žirnelius, papuoškite smulkintais laiškiniais česnakais, įtarkuokite citrinos žievelės.

ALFO PATARIMAI:

· Šią bulvių košę galite valgyti vieną.

· Ji labai skani pagardinta alyvuogių aliejumi.

· Galite patiekti prie mėgstamų vegetariškų arba veganiškų patiekalų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai