Ingredientai

rudojo cukraus 3 v. š.
žaliosios citrinos žievelės 1 vnt.
žaliosios citrinos sulčių 0.5 vnt.
druskos žiupsnelis
kaparėlių 2 v. š.
virtų burokėlių 3 vnt.
špinatų 1 sauja
gražgarsčių 1 sauja
obuolio 1 vnt.
greipfruto 1 vnt.
fetos sūrio 50 g
graikinių riešutų 1 sauja

Gaminimo eiga

1. Keptuvėje užkaitinkite žaliosios citrinos sultis su ruduoju cukrumi, įtarkuokite citrinos žievelės, įberkite druskos. Užvirus suberkite kaparėlius, viską išmaišykite ir leiskite užvirti.

2. Burokėlius supjaustykite skiltelėmis, įdėję į dubenėlį apipilkite paruoštu marinatu ir viską išmaišykite.

3. Į kitą dubenį dėkite špinatus, gražgarstes, skiltelėmis pjaustytą obuolį ir greipfrutą, pamarinuotus burokėlius, fetos sūrį ir apibarstykite graikiniais riešutais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai