Savaitę trukusių renginių kulminacija tapo iškilmingas „Starway“ turizmo apdovanojimų vakaras, kurio metu geriausioms ir sėkmingiausioms kelionių agentūroms išdalinti „Coral Travel“ gaubliai.

Kelionių organizatorius Starway gaubliais apdovanojo tris stipriausias ir sėkmingiausias Lietuvos agentūras – „Kelionių Panorama“, „Kelionių Akademija“ ir „AirGuru“. Dešimčiai kitų turizmo agentūrų įteiktas „Perfect“ įvertinimas už profesionalumą: „TravelTuras“, „West Express“, „DK Kelionės“, „Etours.lt“, „100kelionių.lt“, „Kelionių Pulsas“, „Baltic Clipper“, „Vivatour“, „Makalius“ ir „Aurilė“. Kitoms 19 Lietuvos agentūrų įteikti ,,Best“ diplomai už sėkmingą bendradarbiavimą ir partnerystę.

Apdovanojimuose susirinkę Lietuvos turizmo atstovai teigė, jog turizmas atsigauna, o tokie renginiai – puikus to įrodymas.

Starway gaublį pelniusios kelionių agentūros „Kelionių panorama“ direktorė Kristina Graužinienė teigė, jog po tokio sudėtingo sezono gautas apdovanojimas buvo netikėtas, tačiau dabar į turizmo ateitį žvelgia kur kas optimistiškiau. „Kai prasidėjo turizmo atsigavimas netikėjome, kad tokia sunki pradžia pasibaigs taip sėkmingai“, – džiaugėsi ji. Anot jos, kitiems metams prognozės taip pat labai geros – kelionių paklausa šaus visu pajėgumu, ir jau dabar tam labai smarkiai ruošiamasi.

Pozityviomis kitų metų prognozėmis dalijosi ir „Air Guru“ verslo plėtos vadovas Justas Albertynas. „Jaučiamės labai gerai, sezonas buvo išties puikus, nuo 2019 augome metų du kartus. Kaip mums pavyko? Nieko nestabdėme ir labai daug investavome į rinkodarą. Supratome, kad pandemijos sukelta krizė yra puikus metas iššokti į priekį prieš konkurentus ir mes tai darėme, – Starway gaublį pelniusios bendrovės sėkmės paslaptį išdavė J. Albertynas. – Manome, jog kitais metais turizmo rinka tikrai pasieks 2019 metų lygį ir net viršys. Tie, kurie šiemet dar nekeliavo, buvo pristabdę keliones, kitais metais tikrai keliaus. Taigi, tikrai viršysime priešpandeminį lygį“, – Delfi pasakojo pašnekovas.

Jis teigė, kad nauji žaidėjai rinkoje stipriai prisideda prie to, jog kainų pasiūlymai keliautojams tampa vis konkurencingesni, o geros kainos skatina daugiau keliauti. „Labai džiugu, kad vis daugiau organizatorių ateina pas mus ir, kad galime keliautojams pateikti geriausias kainas ir pasiūlymus. „Coral travel“ atėjimas į Lietuvos rinką įnešė šiek tiek sumaišties visiems seniesiems organizatoriams. Jis turi labai stiprų užnugarį, didelį viešbučių tinklą, pasiūlė mūsų keliautojams verslo klasės skrydžius į Turkiją, ko niekada nebuvo. Tam tikram keliautojų segmentui tai iš ties didelis pliusas“, – įsitikinęs J. Albertynas.

Apdovanojimų vakaras spinduliavo iškilmingumu, puikia nuotaika, svečiai buvo pasipuošę puošnia „Black tie“ aprangos kodą atitinkančia apranga. Ceremoniją vainikavo jausmingas talentingo Estijos dainininko, pianisto, kompozitoriaus bei muzikos prodiuserio Uku Suviste koncertas.

Kelionių organizatorius „Coral Travel“ ypač džiaugėsi galėdamas į tradicinius Starway apdovanojimus pakviesti ir Baltijos šalių atstovus. Tai puiki proga ne tik įvertinti sezono rezultatus, bet ir skirtingų šalių atstovams pabendrauti neformalioje aplinkoje, dalijantis patirtimi. Toks renginys – puiki paskata ir įrodymas, kad turizmas atsigauna, o nelengvas laikas pasaulyje tik sustiprino tarpusavio ryšius.

Starway apdovanojimai žymi Turkijos sezono pabaigą ir yra įvertinimas už sezono rezultatus ir nuveiktus darbus. Svečiai ne tik gilino savo profesines žinias, bet ir dalinosi patirtimi, patarimais, bei mėgavosi pramogomis, pažintinėmis ekskursijomis, bei puikiu saulėtu Turkijos klimatu. Renginio savaitė buvo unikali galimybė susitikti su populiariausių Antalijos regiono viešbučių atstovais, aplankyti žymiausius istorinius-kultūrinus vietovės objektus, išbandyti ekstremalias ekskursijas, neformalioje aplinkoje dalintis savo ilgamete patirtimi. Svečiams organizuotos ir unikalios, išskirtinės pramogos – kokteilių vakarėlis su operos solistais prie Apolo šventyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)