Ingredientai

didelių tortilijų 6 vnt.
didelio baklažano 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
aliejaus 3 v. š.
jautienos faršo 500 g
citrinos sulčių 0.5 vnt.
aštrių mėsos prieskonių žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
druskos žiupsnelis
prieskoninių žalumynų 1 a. š.
tarkuoto fermentinio sūrio 150 g
majonezo 200 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Jautienos faršą apkepkite keptuvėje su supjaustytu svogūnu ir smulkintu česnaku, pagardinkite mėsos prieskoniais, pipirais ir druska.

2. Baklažaną supjaustykite kubeliais, taip pat apkepkite keptuvėje, paskaninkite pipirais ir druska, apšlakstykite citrinų sultimis.

3. Sūrį sumaišykite su majonezu ir žalumynais. Į aliejumi apšlakstytą kepimo formą dėkite vieną tortiliją, tada sluoksnį faršo ir aptepkite majonezo padažu. Taip sluoksniuokite visas tortilijas. Viršutinę tortiliją aptepkite tik majonezo padažu.

4. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Valgykite su mėgstamu padažu.

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai