Šiaurės Dakotoje gyvenantis Bilas Fischeris buvo be galo nustebintas, vos keturioms dienoms paliktame „Chevrolet Avalanche“ aptikęs šimtus graikinių riešutų, rašo The Drive.

Feisbuke jis paviešino nuotraukas, kuriose matyti beveik 19 litrų talpos kibirai iki pat viršaus pripildyti voverės suneštų riešutų. Ji pasidarbavo iš peties – gėrybių buvo prikišta visur, net sunkiai prieinamuose kampuose, tad vyrui norint jas išrankioti teko paplušėti.

„Turėjau atitraukti sparnus, kad išvalyčiau visus riešutus, tačiau mano pastangos nebuvo šimtu procentų sėkmingos. Sunkvežimyje vis dar yra riešutų, kurie ridinėjasi jo rėmuose, kitose vietose, prie kurių negaliu patekti“, – sakė jis.

Vienoje iš nuotraukų matyti, kad sudėti visiems iš sunkvežimio ištrauktiems riešutams jam prireikė 7 kibirų. Skaičiuojant, jog viename kibire tilpo beveik 12 kilogramų riešutų, raudonkailei nepailstamai darbštuolei pavyko iš viso sunešti apie 68 kilogramus šių gėrybių. Žiemą ji ketino gerai pasimaitinti.

Voverės staigmeną radęs vyras po nuotraukomis kvietė ateiti pasiimti riešutų: „natūraliai užauginti“, „visi rankomis (letenėlėmis) surinkti voverės“.

Kitas panašus atvejis buvo nutikęs Kia Sorrento iš Pitsburgo 2019 metais. Variklio skyrius taip pat buvo tiesiog užtvindytas riešutais. Tai gali baigtis ir nelaime kelyje.

Jei gyvenate vietovėje, kurioje lankosi voverės ar kiti žiemai maistą slepiantys graužikai, retkarčiais turite pasitikrinti, kas slepiasi po jūsų automobilio dangčiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)