Pora, 2019 metų rugpjūtį sulaukę pirmagimio, ir vėl gyvena džiugiu laukimu – Radvilė skaičiuoja jau ne pirmą nėštumo mėnesį.

„Manau, kad ši žinia yra akivaizdi“, – šyptelėjo politikė.

„Žinoma, kad tai yra džiugi naujiena, bet tuo pačiu yra ir nerimo, jog viskas pavyktų laimingai. Galbūt dėl to pati aš šios žinios niekur neafišavau, bet tai jau matoma akimis“, – pridūrė ji.

Pora jau augina sūnų, kuriam suteikė Antano vardą. Pasiteiravus, ar jau žino būsimo vaikelio lytį, pašnekovė patikino, kad dėl to nei ji, nei vyras nesuka galvos. Svarbiausia, kad kūdikis būtų sveikas.

„Ką Dievas duos, tas bus gerai. Abiem atvejais džiaugsimės“, – tikino R. Morkūnaitė-Mikulėnienė.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnė kol kas nuo darbų neatsitraukia.

„Tai yra didžiulis džiaugsmas, o visa kita... Žmonija ir gimdančios moterys per tūkstančius metų sugebėjo suderinti begalę dalykų, veiklų, rūpesčių ir džiaugsmų, tad nemanau, kad čia būsiu kokia nors išimtis“, – su šypsena kalbėjo ji.

Seimo narė darbą apleisti ketina tik artėjant gimdymui, o ir po jo politikė ilgai nesiilsės – tėvystės atostogų ims vyras.

Seimo nariai nelabai turi kitokių galimybių, yra tos vadinamosios gimdymo atostogos, tai tiek to poilsio. Kolegė, neseniai susilaukusi vaikelio, taip pat jau sėkmingai dalyvauja posėdžiuose. Aš lygiai taip pat – tęsiu darbus. Taip buvo ir su pirmuoju vaiku, taip bus ir šįkart. Aišku, niekada negali žinoti, kokios aplinkybės nutiks, bet atsitraukti kol kas neplanuoju, kadangi nėra daug tų galimybių, o atsakomybių nemažai“, – neslėpė pašnekovė.

Delfi primena, kad žinią apie pirmojo vaikelio gimimą 2019 metais R. Morkūnaitė-Mikulėnienė pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalindama jautriu įrašu bei nuotrauka.

„Šventadienio ir viso gyvenimo dovana – Antanas Mikulėnas. Auganti meilė ir laimė.

Man vis tik didelė nuostaba – kaip? Kaip taip susitveria? Kaip žmonija šituos stebuklus priima taip natūraliai, tarsi įprasčiausią dalyką? Gal ir nereikia atsakymų. Tiesiog stebėsiuosi šituo sutvėrimėliu, nes, akivaizdu, laukia labai daug naujo ir gražaus.

P.S. Labai ačiū už rūpestingumą Vilniaus klinikinės ligoninės 2 gimdymo skyriui – gydytojams Ričardui Daunoravičiui, Dainiui Jankauskui ir jų komandai! Ir visiems kitiems už pagalbą ir patarimus“, – tuomet rašė mama tapusi politikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)