Airijoje gimusiai laidų vedėjai skubi mastektomija buvo atlikta pirmadienį, o prieš tai instagrame ji pasidalino įkvepiančiu įrašu.

51 metų moteris paskelbė nuotrauką, kuriai pozuoja pusnuogė priešais veidrodį – vieną krūtį slepia telefonas, o kitą ji dengia ranka. Prieraše teigiama: „Tai mano paskutinis pasirodymas būtent šiame kūne. Vienas iš geriausių mano pastarosiomis savaitėmis sulauktų patarimų išgirdus krūties vėžio diagnozę (ačiū visiems) – atsisveikinti su krūtimi ir padėkoti savo kūnui už tai, kad leidžia gyventi, džiaugtis ir mylėti“.


Tris atžalas auginanti moteris rašė: „Sudie, kairioji krūtie. Tu padėjai man maitinti vaikus, kartu maudėmės jūros bangose, kartu nuėjome tūkstančius kilometrų. Tiek man, tiek kitiems suteikei daug malonumo. O dabar atėjo metas pokyčiams. Ačiū visiems už meilę ir paramą. Susitiksime po visko. Tikrinkitės! Rūpinkitės savo kūnu #breastcancerawareness“.

Kaip skelbia „The Daily Mail“, J. Bradbury pirmą kartą apie gumbelį krūtyje prabilo 2020 metais, bet prireikė net trijų mamogramų, kol gydytojai jos kairėje krūtyje aptiko auglį.

Po pirmadienio operacijos garsi moteris instagrame ir tviteryje su gerbėjais pasidalino įspūdžiais iš ligoninės lovos ir padovanojo drąsią šypseną: „Aš jau po operacijos. Štai kaip artimiausias savaites ir mėnesius atrodys mano nauji geriausi draugai. Po operacijos reikės nuleisti perteklinį kraują, turėsiu bent šešias savaites nešioti specialią reabilitacijai po operacijos skirtą liemenėlę. Tos žymės ant mano krūtinės – gydytojo brėžinys. Jaučiu didžiulį palengvėjimą, kad operacija baigta. Nerimas iki jos labai išvargino. Liūdžiu, kad prireikė tokio agresyvaus gydymo, bet renkuosi gyvenimą. Padarysiu viską, kad gyvenčiau, matyčiau, kaip auga mano vaikai. Jeigu taip nutiktų kam nors iš mano šeimos, nė sekundei nedvejojusi pasikeičiau vietomis. Siunčiu meilę visoms kovojančioms moterims. Ateinančios savaitės ir mėnesiai bus nelengvi, kaupiu stiprybę. Namaste. Šventumas manyje – šventumui jumyse“.

J. Bradbury su ilgamečiu partneriu Gerardy Cunnninghamu augina dešimties metų sūnų Zeohyrysą ir šešių dvynukes Xanthe ir Zena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)