Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks emocijų discipliną, kai neduosite sau per daug jausti, reaguoti, patirti, išgyventi. Viduje išlaikysite brandą, emocijų užspaudimą, norėsis stabilumo, todėl be reikalo nereaguosite. Gali būti didesnis noras mąstyti apie karjerą, ambicijas, ar tiesiog daugiau planuoti. Vidinę discipliną bus sunku paaiškinti, lygiai taip pat kalbėti apie savas emocijas. Galite būti nepatenkintas savo veiksmais, mąstymu ir bendrai saviraiška, įvaizdžiu. Tarsi jūsų planas eina ne pagal eigą. Dėkite visur daug pastangų, įdirbio ir dienos gale galėsite pajausti visus rezultatus. Galbūt net gausite tokių permainų, kokių nesitikėjote. Šiandien nėra palanku priimti svarbius sprendimus. Geriau prisiminkite visus savo darbus, kuriuos atlikote nemokamai, norint tiesiog padėti. Ką jie sako apie jus?

Numerologinės įžvalgos

Psichologinė pagalba mamai. Šiandien lengvai gali pavykti bendrauti ir paguosti mamą, padėti jai patarimais. Stenkitės išklausyti. Sunkiau gali būti atsikratyti nuoskaudų, jausti savyje stiprią energiją.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko savo plano strategijai. Kokia jūsų ambicija, siekis? Įvardinkite sau aiškiai ir konkrečiai. Kokie 5 sekantys žingsniai yra numatyti ambicijai pasiekti? Ar jie tikrai efektyvūs? Ar jie nėra skirti pabėgti nuo kažko, pvz.: nuo sėkmės, nuo populiarumo, tik laiką užimti..?

Samantha Zachh