V.Bottas pirmavo ir paskutinėje kvalifikacijos dalyje, bet po jo į trasą išvažiavęs britas pagerino rezultatą ir pakilo į pirmą vietą. „Red Bull“ lenktyninkas iš Suomijos paskutiniu bandymu pagerino savo rezultatą, bet nuo L. Hamiltono vis tiek atsiliko 0,130 sek.


Pagrindinis L. Hamiltono varžovas Maxas Verstappenas kvalifikacijoje liko trečias, bet dėl Hamiltonui skirtos baudos lenktynes sekmadienį pradės iš antros pozicijos.

Iš antrosios eilės sekmadienį startuos „Ferrari“ pilotas Charlesas Leclercas ir paskutinėje treniruotėje buvęs greičiausias „AlphaTauri“ atstovas Pierre‘as Gasly.

Antrasis „Red Bull“ lenktynininkas Sergio Perezas kvalifikacijoje užfiksavo tik septintą rezultatą. Meksikietį greičiu pranoko šeštą rezultatą užfiksavęs „Alpine“ atstovas Fernando Alonso. O aštuntoje bei devintoje vietose liko Lando Norrisas ir Lance‘as Strollas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)