Kaip teigiama portalo menslife.com publikacijoje, vyrams tikrai vertėtų priminti apie toliau išvardytas moterų erogenines zonas.

Kojos

Kojų glostymo tikrai nevalia laikyti fetišistų ar šiaip kokiomis nors keistenybėmis pasižyminčių asmenų prerogatyva. Pėdos ir kojų pirštai išsiskiria ypač dideliu jautrumu ir jų glamonėjimas teikia begalinį malonumą.

Refleksologai mano, kad tam tikros pėdų sritys ypatingos tuo, jog lemia seksualinį susijaudinimą. Darant atpalaiduojamąjį, raminamąjį masažą dažnai pavyksta aptikti tuos stebuklingus taškus.

Nugara

Ant nugaros – begalė itin jautrių nervų galūnių, todėl švelniai lūpomis arbas pirštais keliaujant išilgai stuburo arba jautriai bučiuojant nugarą paprastai pasiseka aptikti tokių sričių, kurių glamonėjimas teikia moteriai malonumą. Prie jų tikrai derėtų stabtelėti, o jas paprastai išduoda padažnėjęs, pagilėjęs moters kvėpavimas.

Beje, ne tik todėl, kad veikia atpalaiduojamai, nugaros masažas yra pasiteisinantis kelias, vedantis į moters seksualinį sujaudinimą. Nugaros glamonėjimas kaipmat sumažina nuovargį, be to, skatina kraujo cirkuliaciją dubens srityje.

Pilvas

Kai kurių moterų pilvas toks jautrus lytiniam sujaudinimui, kad jį glamonėjant ir prie orgazmo galima privesti. Na, jeigu malonumo viršūnės, kai glostomas pilvas, moteris ir nepatiria, jos noras mylėtis gali tapti kone nevaldomas, todėl pilvo intymios sueities preliudijų metų praleisti nederėtų.

Sėdmenys

Daugeliui moterų patinka, kai liečiami jų sėdmenys, tik vienos labiau mėgsta tvirtą suspaudimą arba plekšnojimą, o kitos švelnų glostymą, taigi, vyro uždavinys – išsiaiškinti, kokios glamonės teikia daugiausia malonumo jo išrinktajai.

Keliai ir alkūnės

Kelių ir alkūnių daug kas net erogeninėmis zonomis nelaiko – nežino, kad tai jautrios sritys, tačiau vidinė kelių ir alkūnių pusė kaipmat reaguoja į lytėjimą, todėl šioms vietoms reikia skirti dėmesio.
Tiesa, tam tikro tipo prisilietimai prie šių vietų gal suveikti kaip kutenimas, bet nestiprus masažas ir bučiavimas paprastai sukelia malonius pojūčius.

Smegenys

Į apleistų erogeninių zonų sąrašą tenka įtraukti ir smegenis. Vyras tiesiog privalo skirti joms dėmesio per romantišką pasimatymą. Kaip? Būti dėmesingas, mandagus, švelnus, palaikyti akių kontaktą, pasistengti, kad moteriai būtų jauku. Bendravimo šiukštu negalima pamiršti ir glamonių metu. Juk galima šnabždėti moteriai į ausi malonius ar net šiek tiek begėdiškus žodžius. Kadangi lemiamos reikšmės gali turėti išankstinis moters nusiteikimas, dar prieš pasimatymą nusiųskite jai romantiško turinio žinutę.

Pabaigai

Kiekvieno žmogaus kūnas pasižymi unikaliais ypatumais, todėl partneriai turi skirti laiko kantriam vienas kito pažinimui, juolab kad tai – ne tik atradimų žadanti, bet ir be galo maloni veikla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)