Turbūt visi šio pajūrio miesto, esančio už 400 kilometrų į šiaurę nuo Sidnėjaus, gyventojai yra R.Crowe gerbėjai, tad aktoriaus pamėgta užeiga "Coffs Harbour Hotel" neatsitiktinai rengia Holivudo diskoteką.

"Galvojome, kad jis laimės, bet tai nesvarbu. Jis geras vyrukas ir norėtų, kad mes surengtume vakarėlį, - agentūrai AFP sakė užeigos darbuotojas Chrisas McKinley. - Nepasakyčiau, kad rengiamės skandinti skausmą - ketiname gerai pasilinksminti".

Naujojoje Zelandijoje gimusiam ir už vaidmenį "Nuostabiame prote" (A Beautiful Mind) nominuotam R.Crowe šiemet nepavyko pakartoti pernykštės "Gladiatoriaus" (Gladiator) sėkmės - geriausio aktoriaus "Oskarą" iš jo paveržė Denzelas Washingtonas.

Ch.McKinley pasakojo, kad R.Crowe, kurio 240 ha ūkis yra už 20 min. kelio nuo Kofs Harboro, būdamas mieste visada užsuka į užeigą išgerti. Čia jis buvo atsivedęs ir Tomą Cruise'ą bei Meg Ryan.

Tačiau temperamentingasis aktorius šiame mieste ne visada turėjo gerą vardą. Prieš trejus metus prie vieno naktinio klubo jis įsivėlė į muštynes ir dėl susijusių įtarimų kyšininkavimu pradėjo aiškintis teismuose. Bylos nagrinėjimas turi prasidėti kitą mėnesį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją