E. Jennings sekėjai jau veikiausiai pastebėjo jos naujausias nuotraukas, kuriomis atlikėja pasidalijo savo socialiniuose tinkluose.

Grožio specialistės kėdėje pozuojanti Erica nustebino visai kitokiu įvaizdžiu – pakito ne tik įprastas makiažas, bet ir šukuosena.

Fatališkos moters įvaizdį užbaigė ir juoda perregima suknelė, kurią dainininkei gimtadienio proga padovanojo jos geriausios draugės.

„Šį vakarą pažymiu naują etapą“, – šalia fotografijų brūkštelėjo Erica ir pridūrė, kad mėgaujasi savo nauja šukuosena.

Erica Jennings

Delfi susisiekus su dainininke, ji neslėpė, kad šis išbandytas įvaizdis jai labai patiko.

„Viskas gavosi labai organiškai. Jau kurį laiką turėjau prisegamą plaukų kasą ir tiesiog norėjau pabandyti, pasižiūrėti, ar man tinka, kaip su tokia šukuosena atrodyčiau. Galutinis rezultatas man labai patiko. Dabar planuoju plaukų nekirpti ir tokius užsiauginti pati“, – nusijuokė pašnekovė.

„Pasiilgau tokio įvaizdžio“, – pridūrė ji.

Su makiažo specialiste, atlikusia efektingą makiažą, E. Jennings dirba jau ne pirmus metus, tad per šį laiką eksperimentų būta nemažai ir įvairių.

„Šįkart labai norėjau dūminio akių efekto. Toks makiažas man labai patiko, tad neabejotinai jį kartosiu vėl“, – sakė atlikėja.

Ilgai laukti naujos progos nereiks – E. Jennings netrukus koncertuos specialiame renginyje, skirtame paskatinti moteris dažniau tikrintis sveikatą ir užkirsti kelią krūties vėžiui.

„Į šį renginį darysiuosi tą patį makiažą“, – šyptelėjo ji.

Erica Jennings

Nuotraukomis su savo sekėjais pasidalijusi dainininkė kaipmat sulaukė begalės komplimentų. Gražių žodžių Ericai negailėjo ne tik ištikimiausi gerbėjai, bet ir pramogų verslo kolegos. Ne vienas jų neslėpė nuostabos išvydę žinomos moters visai kitokį įvaizdį.

„Iš vienos pusės tokia žmonių reakcija nustebino, bet iš kitos – nelabai, nes man ir pačiai buvo nuostaba, – nusijuokė pašnekovė. – Tikrai nebuvo strategijos ar plano nustebinti visus, tiesiog taip išėjo, ir viskas.“

Ericos gyvenime pokyčiai matyti ne tik išvaizdoje, bet ir kasdienybėje. Vasaros pabaigoje dainininkė persikėlė į naujus namus.

„Buvo sunku. Žinote, per tiek metų prisikaupė labai daug daiktų, kraustytis yra tiesiog sunku. Juolab kad aš krausčiausi ne viena, o su vaikais. Reikia labai daug dalykų apgalvoti, surūšiuoti daiktus – kas keliauja į sandėlį, ką imi su savimi ir t. t.

Persikraustymas truko beveik visą rugpjūčio mėnesį. Maždaug tiek laiko prireikė, kol viskas baigėsi. Dabar man ramu. Nauja vieta man labai patinka, čia gražu“, – pasakojo trijų vaikų mama.

Prieš pokalbio pabaigą E. Jennings sutiko, kad šiuo metu ji išgyvena naują etapą, bet jai svarbiausi ne įvaizdžio pokyčiai, o vidinė ramybė.

„Jaučiu, kad grįžtu į save. Dabar tikrai viskas yra gerai“, – šyptelėjo dainininkė.

Erica Jennings
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (880)